Namnsdagsbarnet

Grattis våran lilla "Lennart" på din första namnsdag

Godkväll!
 
Ännu en helg har passerat och snart har September månad gjort sitt och vintern kommer närmare. Sagt det förut, säger det igen och kommer säkerligen säga det snart igen men -Vad tiden går foooort!
 
Helgen har iaf varit lugn o skön! I fredags var Johan och jag på ett lyckat möte, tjejerna lekte med moster sålänge, lyxfika o lekparkslek! Kvällen avslutades med fredagsmys som det så bör när det är fredag ;-)
 
Igår träffade jag Johanna en sväng på  förmiddag och Johan o barnen tog en lördagstur till viken med lekpark o godisköp! Jennie och jag fortsatte med mitt förråd av barnkläder, så nu är allt märkt och ska iväg till klädloppis vartefter. TACk för all hjälp kära syster!
 
Åhh jag har så svårt att skiljas från just barnens saker, haha, sjukt jag vet men jag vet fler som är som mig, det känns bra! haha! Men jag hade sparat ALLT från barnen så nu var jag tvungen att rensa. Blir ju en del med tre barn under sex o ett halvt år! En (ganska stor!) sparakartong med de minsta kläderna, det första dom hade på sig på bb o sådär och sen några påsar skänka och några påsar kasta och resten sälja. Det gick ganska bra iaf. Är ju faktiskt dom allra första kläderna som betyder mest o dom fick jag ju spara så! ;-) Blev ju lite mer plats i förrådet med och det är ju alltid bra. Kan jag ju hamstra lite nytt! haha!
 
Idag tog jag o William en skön promenad ut till Grännäs där vi mötte upp resten av familjen och hälsade på Fredrik o Madde en sväng. Sedan har Tilda haft en kompis här o Johan har varit iväg på match.
 
Ja det var den helgen det. Nu ladder vi för en ny vecka med vardag och allt vad det innebär!
 
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
 
Kram
 
 

Mysfredag

Morgonmys framför brasan tillsammans med lilleman!
 ( Suddig bild, jag vet! Gillar inte att publicera det.. Måste skärpa mig med  vanliga kameran!! )
 
Ja nu är tiden för ljus och brasa här. Riktigt mysigt att vakna av en sprakande brasa tycker jag! Lilleman tyckte det var riktigt mysigt o intressant att studera elden! Så skönt att slippa "staketet" runt men så fort lilleman börjar röra på sig är det dax att barnsäkra hemmet igen o då åker staketet upp!
 
Idag har vi varit på förksolan en sväng för fotografering och i eftermiddag ska Johan o jag på ett möte o då skulle tjejerna mysa med moster sålänge! En fika i Gållösa, handling, tacomiddag och fredagsmys ska oxå hinnas med innan vi sager godnatt till denna fredag!
 
Trevlig helg mina vänner

5 månader

 
Ja nu har det gått några dagar igen. Finner ingen lust riktigt men den kommer, det vet jag!
 
Idag har dagen startat med lite städning och mys med lilleman, som förövrigt blir fem månader idag  Min älskade lilla kille, i 14 månader har du funnits i våra liv  Barnen är iväg på sitt och Johan hjälper sin bror.
 
Ja dagarna har sprungit på, I tisdags var Tilda, William o jag på öppna förskolan, igår var det dax för vägning, mätning och vaccination för lilleman. Han var så duktig och växer, ja det gör han allt ;-) Sedan var jag på ett möte på jobbet och Johan o barnen skulle på simskolan men fick vända hem igen då en vägg höll på att rasa?! i badhuset. Hoppas det snart är åtgärdat så dom får hoppa i plurret igen!
 
Snart lunchdax och i eftermiddag blir det syskonfotografering innan tjejernas dans!
 
Ha det bäst så hörs vi snart igen!
 
Kram