Den här tiden

Gårdagens instagrambild, den här årstiden och Valdemarsvik är oslagbar kombo!
 
Godkväll!

Bilden tog jag igår när William o jag var på promenad med vännerna! Vi hade mamma-träff hos Mia i deras mysiga hus. Fika, prata, leka, busa och sedan gick vi en promenad längs vattnet, alltså så fint vi bor! Avslutade vår dejt med glass i solen. Så himla härligt att vara föräldraledig såhär års och med barndomsvännerna dessutom!
 
Idag ringde de från förskolan o sa att magsjukan gick igen. bläää, så Alice tog ledigt veckan ut. Hon fick hänga med pappa på hans lediga timmar och hjälpa farmor lite medans lilleman o jag tog oss en tur till Öppna förskolan! I eftermidag kom bästa moster o lekte med favvokillen så jag kunde följa med fiskarna på simskoleavslutningen!
 
I morgon firar vi in våren!
 
Godnatt o Kram ♥
 
 
 

Födelsedagshelgen

En eftermiddag i Gållösa!
 
Godkväll!
 
Några dagar sen sist och helgen försvann i en rasande fart! Vi har firat våran ettåring! Lilla gubben, kan inte fatta att det är ett år sedan du kom och vi spenderade den där helgen på bb!
 
I fredags började helgen med en tur till stan, lämnade kläder till en loppis, shoppade skor till Tilda och i lördags var det då födelsedag i huset. Vårat charmtroll blev ett år! Vi började dagen med sång o paket och sedan fortsatte dagen så! På eftermiddagen kom familjerna hit för att fira! Många fina paket, sång och så tårta som lilleman fick smaka för första gången. Det var lite konstigt men lite gick nog ner i den lilla magen. Han äter ju det mesta vår matglada kille!
 
Igår lekte tjejerna med moster och Johan, jag o William åkte till stan och hämtade kläderna o förtjänsten från loppisen och passade på att köpa nya gympaskor till mig. När vi kom hem tog Johan fram grillen o så blev det premiärgrillningen för i år! Mums!
 
Johan har varit o hjälpt sin mor lite o så tog vi den årliga promenaden i hagen för att plocka gullvivor. Det har vi gjort varje vår sen Johan o jag träffades tror jag! Förra året kom vi dock för sent, hade ju lite annat o tänka på såhär i slutet av april så när vi väl skulle ge oss dit o plocka var de mesta överblommade.
 
Ikväll var det dax för firande igen, familjen Andersson / Lönngren var här o käkade, lekte o firade William ♥
 
 
Nu ska jag kolla bästa Parneviks och sedan är det natti natti!
 

Kram på er! ♥
 
 

William 1 år ♥

 
 
William nyfödd 25 april 2014, 18:21
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ Hipp Hipp Hurra och GRATTIS på ettårsdagen älskade fina William! ♥
 
♥ Pussar o Kramar i mängder från mamma, pappa, Tilda & Alice ♥
 
 
♥ Vår fina, underbara, charmiga prins, vad ♥ VI älskar DIG! ♥