Helgen

Lekparken med finfina utsikten!
 
Godkväll!
 
Varit uppe o stoppat om tjejerna o nu ska jag slå mig ner i soffhörnet med lite kvällsmat! När lillebror la sig började vi tjejer kolla gamla filmer från när dom var små. Åhh så himla roligt. Små gullhönorna! Alice liten bebisplutt o Tilda två och ett halvt år dansade omkring o babblade sååå!! Ja vi har skrattat! Vi såg oxå att William verkligen har lite både från Tilda o Alice. Ja han är en mix av sina systrar. Häftigt att se!
 
Helgen är över o förbi. I fredags var jag hos doktorn och tog prover o började kolla över min allergi. Förmiddagsfika hos syrran och sedan tog jag en långlunch tillsammans med Kim på "Lilla Blå" o så satt vi på bryggan vid vattnet en stund innan vi skiljdes åt! 
 
I lördags var det dax för Alice kalas, för närmaste tjejligan och Algot. Ett lyckat kalas o Alice var så nöjd. Ett underbart litet gäng det där
 
Igår var farmor här på lunch o sedan skrotade vi mest omkring hemma. Tog en tur till lekparken i viken och William tyckte det var såå roligt nu när han kan gå omkring. En ny värld ;-)
 
Idag startade vi en ny vecka igen. Sista dagen i augusti. Imorgon går vi in i september. Sommaren är över och nu är hösten pågång! Rätt mysigt ändå, alla färger, tända ljus, boa in sig inomhus och kolla på film under en filt! Idag var det dax för femårskontroll för Alice. Gick finfint och ungen sa inte ett ord när hon fick sprutan, frågade bara om hon skulle ha en i andra armen med. Haha! Ja där brås hon inte på mamma inte ;-)
 
Hoppas er vecka startat bra!
 
Kramar
 

Torsdag

Idag ska Alice firas på månadsfesten på förskolan. Det var det första hon sa när hon vaknade i morse, pluttan
 
Godförmiddag!
 
Redan torsdag?! De är galet hur snabbt veckorna går!
 
Veckan har kört igång med jobb för pappan, skola, förskola och öppna förskolan för oss andra!
 
Idag kör vi hemmadag jag o lilleman. Vi har varit o lämnat Alice som skulle på månadsfest idag, hon var så glad för idag skulle ju alla augustibarn firas :-) Jag sitter o har betalat räkningar, så roligt varje gång :-/ Tänkte försöka städa av lite, dra ett varv med dammsugaren iaf! Känner mig såå trött. Gubbarna hade fotbollskväll här igår så jag gick o la mig och läste men somnade ifrån boken så jag har fått många timmar sömn men känner mig ändå utan energi. Gäsp!
 
Men men bäst att ta tag i dagen!
 
Hoppas ni får en fin torsdag!
 
Kramar
 

Morfar ♥

Älskade offa! Om du fått leva hade du blivit 90 år idag ♥ Så saknad! ♥
 
Ja idag är det morfars 90årsdag! Önskar så att han fått vara med oss så vi kunde haft ett härligt kalas för honom. Jag skulle ha gett honom massa paket, han älskade paket, min morfar. Han var alltid så tacksam! Älskade Offa ♥ Vi pratade ofta om att året Jennie fyllde 30, pappa 60 och du 90 skulle vi fira stort. Nu blev det inte så. Men vi har firat dig idag morfar. Varit med blommor vid kyrkogården och sen fikade vi på massa gofika hos Jennie. Det skulle du gillat. A l l a tillsammans ( ja förutom gullpojken som jobbade tyvärr ) o massa gott fika! Tilda var din ögonsten och jag önskar så att du fått träffa Alice och William oxå. Du skulle vara så stolt, det vet jag! Ikväll tänder jag ett ljus, kollar på bilder o minns allt roligt, fint och underbart vi upplevt tillsanmans. Morfar som alltid fanns där o ställde upp för oss alla! ♥ Älskar dig Moffa! ♥
 
Ja idag har vi "firat morfar" men annars har vi inte gjort så mycket. En riktig slapparsöndag. Johan har kör långpass idag med, 9-22.
 
I fredags var Alice, William o jag en tur till Öppna förskolan och sedan kom Mossebogänget hit på grillkväll. Vi firade Alice, åt o drack och njöt av kvällssolen på altan! Det gäller att passa på! Snart är hösten här på riktigt.
 
Igår jobbade Johan långpass så vi andra fick underhålla oss själva. Även då njöt vi av middag i kvällssolen på altan.
 
Nu sover lillebror o strax är det dax att natta tjejerna!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Kramar