Augusti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från en kvällspromenad i Danmark! En riktigt härlig kväll. Att gå kvällspromenader där varje kväll vore inte fel!
 
1 Augusti, känns helt galet att det redan är augusti. Nyss var det början av Juni och vi styrde kosan mot Danmark och sommarens bästa vecka. Nu är vi redan här och på måndag börjar Johan jobba igen efter att ha varit ledig ca 9 veckor tillsammans med oss.
 
William sover, tjejerna tog lördagsturen med mormor o morfar. Johan är iväg på en grej. Jag sitter med min kaffekopp och gäspar efter en sen natt. Mitt i fredagsmyset fick vi samtal så det blev en fredagskväll på akuten. Inget roligt ställe att vara på en fredagskväll även om vi träffa en vän och två riktigt bra sköterskor. Allt gick bra men det blev en sen natt så idag är vi sega!
 
Har tröttnat lite på hörnskåpet i köket så nu har vi köpt lite annat så måste rensa gammal skit här. Ska passa på nu medans den lilla hjälpredan sover!
 
Ha en fin lördag! Ser ut att bli en solig dag så det gäller att passa på att fånga alla solstrålar man kan!
 
Kramar
1 Cissi J:

skriven

Hoppas det gick bra på akuten. Så fort sommaren går hoppas på lite fint väder nu. Kram kram

Svar: det gick bra! Ja sommaren har gått såå fort i år. men nu är ju sommarvädret här iaf! hoppas det stannar ett tag!! kram kram!!
Emma1983

Kommentera här: