Guldkompis

Alla blommor har varit så fina i år. Amplarna var inte mycket "att hänga i granen" när jag planterade dom men såå dom växt o blivit fina! Nu börjar dom dock bli lite risiga, lite dåligt med skötsel sista tiden tror jag ;-)
 
Godkväll!

Ja nu börjar en del blommor "ha gjort sitt", brukar bli så när vi går mot hösten. Burr så kallt det är på mornarna nu, men på dagarna njuter vi fortfarande sommar! Idag började vi ta bort poolen, även om det är badväder fortfarande så är det svårt att få skön badtemp när det är så kallt på nätterna så nu ska den packas ihop tills nästa år!
 
Idag har vi städat o fixat lite hemma. Skönt när det är klart o tvättkorgen är tom! Nu är det bara kylskåpet som är tomt, men det fixar vi i morgon ;-) Sen är det helg. Tyvärr jobbarhelg för pappan men men så är det!
 
Igår tog vi en tur o returresa till stan så jag tog ut mig en ny mobil, en liten guldig kompis blev det denna gång! Den ska inte bada ;-) Så nu håller jag på o laddar den med kontakter o appar!
 
 
Hoppas ni haft en skön torsdag!
 
Kram ♥
 
1 Cissi J:

skriven

Så fin blomma. Ja fy cyklat tidigt o det är jätte kallt ute men härligt med fina dagar. Har oxå en jobbarhelg framför mig. Trevlig helg. Kram

Svar: Ja det är härligt.. hoppas vi får fina höstdagar med sol!!Ok.. ingen rast o vila alltså ;-) Trevlig helg till dig med :-) Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: