Legoland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på en hel hög med bilder från Legoland! Sommarens höjdpunkt är helt klart veckan i Danmark. Då var vi två dagar på Legoland. Vi är såå glada att vi valde att åka precis innan säsongen drog igång. Preis lagom med folk, man kunde kolla på allt och inga köer till någonting. Det vara bara att åka o åka och åka igen. Helt perfekt! Vi hade fint väder. Sol o varmt men inte för soligt. Ja vi kunde inte ha bättre dagar där i legoparadiset.
 
Men nu är dagen här, den sista sommarlovsdagen. Nu ska vi tillbaka till vardagen igen. Imorgon är en stor dag då våran förstfödda, lilla (!) "atta" (som hon kalldade sig själv när hon var liten, ska börja skolan! Spännande! Hur fort gick inte den här sommaren? Hoppas på många fina höstdagar nu då sommaren kom igång sååå sent!
 
Vi fick en sommarfin sista helg med bad o sol! Skönt! Igår körde vi grillkväll med mormor och morfar. Idag har Johan jobbat några timmar, vi andra har fixat hemma. Nu är kvällspromenixen gjord och alldeles strax ska jag krypa ner. Imorgon ska vi upp tidigt. Blir en omställning för hela familjen!
 
Kramar
1 Cissi J:

skriven

Vilka härliga bilder. Har gått så bra idag hon är så duktig. Kram kram

Svar: Tack!Så bra! Vad skönt o roligt att höra!! ♥ Tryggt att ha dig där! Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: