Tillbaka till vardagen

I år har vi haft chokladblomma i en stor kruka o det luktar verkligen choklad! Liten söt blomma!
 
Godkväll!
 
En liten uppdatering i cybervärlden såhär på kvällskvisten. Har inte varit online så mycket sen igår morse då det skedde ett litet missöde med min mobil (som jag oftast uppdaterar mig i cybervärlden med lite snabbt när man hinner ) som tog sig ett bad i toaletten igår och är numera dödförklarad! Snacka om att man blir handikappad. Skulle ringa ett samtal när jag var iväg, nähe. Skulle kolla en printscreen på en sida jag tagit på en nätbutik, nähe. Skulle stanna o handla när jag var påväg hem. Hade jag pengar på kortet? Ingen aning. Och inte kunde jag föra över. Suck! Men nu har jag en lånetelefon tills jag införskaffat mig en ny.
 
Igår var iaf en stor dag då våran Tilda började skolan. Lilla hjärtat, det var fjärilar i magen! Jag minns själv första dagen i skolan, det känns inte som det var så länge sedan ;-)
 
Idag började Alice femårsgruppen, o det hade varit så bra och dom hade firat hennes födelsedag i efterskott!! William, jag o tjejkompisarna tog en tur till Öppna förskolan. Härligt att se alla igen! Nu är vardagen igång igen!
 
Ikväll startade fotbollen igen, kvällspromenaden är gjord, gubbarna har fotbollskväll och jag funderar på att lägga mig o läsa lite!
 
Hoppas er vecka startat bra!
 
Kram kram ♥
1 Cissi J:

skriven

Många pirriga magar när man börjar ettan. Trist att telefonen inte funkar längre. Ha en bra dag kram

Svar: Ja, kommer själv ihåg fjärilarna i magen! :-) Ja såå tråkigt.. tråkigt att betala av på en telefon som är död men men.. finns värr saker får man tänka :-)
Lycka till idag på fotograferingen! ;-) Sa till Tilda att; Be Cissi kolla till frillan innan porträttfotot eftersom det var så sent på dagen. Haha ;-) Kram kram!
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Ok haha de var så duktiga. Jag satt bakom när de tog porträtten o det lät som det gick bra. Fotografen är bra o rolig o han får med barnen😊💖 kram kram

Svar: Härligt ;-) Ja jag hörde att han var tillbaka, bästa fotografen. Kul! Hoppas han är på Loviseberg sen med för då tänkte jag passa på o ta syskonfoto!! Kram kram ♥♥
Emma1983

Kommentera här: