Andra advent

 Bästa Dansakademien! 

Just nu! Dax att släcka ljusen o krypa ner o försöka sova!
 
Godkväll från soffhörnet!
 
Tända ljus, en brasa som värmer och inger lugn, en skön soffa, Beck, min fina och utanför härjar "Helga". Som det blåser, fy! Inte lika hårt som fredagens blåst men det tar stundvis i riktigt rejält!
 
Så var det söndag igen och första veckan av december är slut. Tiden bara springer på och nu känns det som det är hög tid att börja bli klar med jul och julklappar! Har en del kvar, bland annat till dom svåraste, mamma o pappa. Ja vi ger inte julklappar men något vill jag iaf ge, för dom är bäst och för jag älskar att ge! Sedan är det julklappsleken kvar, har ingen aning vad jag ska hitta på i år. Vill ju komma på något bra!
 
I veckan har det varit förskola och skola somvanligt! Johan har haft en lugn vecka o jobbade bara lite i början av veckan! Lilllebror, jag o grannarna tog promenad till öf i onsdags. I fredags körde vi öf igen och sedan var vi en sväng till lillkusinen innan det var dax för fredagsmys hos mormor o morfar. Då bjöd moster på fredagsbubblor!
 
Igår var det dax för dansavslutning och uppvisningen av bästa Dansakademien! Alla var såååå duktiga! Tjejerna älskar sin dans, så kul! Jag är så imponerad!
Mormor, morfar o moster skullle till stan så dom var snälla o tog med sig lillebror. Han var så lycklig, han älskar verkligen att hänga med dom och att få åka bil med morfar, det är grejer det! Tänk om han haft sin farfar att hänga med på mäklarjobb, det hade han oxå gillat. Det gör ont i hjärtat! ) Så det var så lyxigt att kunna sitta i lugn o ro och kolla på storasyrrorna som dansade loss!
 
Efter middagen lastade Johan bilen full med tjejer o for till Gusums badhus med Tilda o hennes kompisar där de skulle fira kompisen S!
 
Idag har Johan o tjejerna hälsat på farfar och i eftermiddag har vi varit hos bästa grannarna på gofika, firande av ettåringen och massa prat, lek o bus! En riktigt bra avslutning på denna helg!
 
Johan fixade god köttfärssoppa till middag och medans han dukade fram fick vi se honom, den rödklädda figuren, smyga omkring i trädgården och jomenvisst han kom även denna helg upp på vår altan och lämnade fina adventspaket! Tack bästa tomten, om du läser det här ;-) , för att du är oss trogen år efter år och för att du gör barnen så glada och för att du skapar så fin tradition!
 
Vi hade tänkt att pynta pepparkakashuset i helgen men det hann vi visst inte med men det spar vi till veckan. Perfekt efterskolanpyssel!
 
Nu ska jag försöka välja vilka syskonkort ( och enskilda ) vi ska beställa, det är inte lätt, så många fina! Ska försöka trötta ut ögonen framför skärmen så jag kanske kan gå o sova. Känner att jag kommer få svårt o sova,för många tankar som far 😞 Så det är lika bra att trötta ut hjärnan ordentligt så jag slipper ligga o vrida o vända. 
 
Hoppas ni haft en fin helg!

Var rädd om varandra! 
 
Kram ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

Ja fy vilken blåst tar i ordentligt ibland. Helgerna går så fort. Alla är så duktiga på dansen. Ha en bra vecka kram😍

Svar: Ja idag är det lite skillnad på vädret mot förra helgen. Härligt med sol! Javisst dom är så duktiga!
Ha en bra helg! Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: