Dan före dan före dopparedagen

Tjejernas pyssel, det doftar jul!
 
 
Godkväll!
 
Hur ligger ni till såhär dan före dan före dopparedagen? Jag känner att vi är i fas och nu kan julen komma! Har lite småsaker kvar att fixa men det tar vi imorgon! Skinkan skulle griljerats ikväll men det får vi ta imorgon, väntar även på sista julklappen som jag hoppas ska komma imorgon! Annars tar vi det med ro! Ingen julstress utan bara mys som det ska vara!
 
Igår bakade vi julgodis och idag har barnen och jag varit hos Johanna på mysigt och gott julfika. Dit kom även mina andra barndomsvänner, så mysigt att ses! Bästa,bästa gänget! Ibland ses vi ofta, ibland sällan och ibland hörs vi inte på mycket länge men ändå vet vi att vi har varandra där, vi finns för varandra och när vi ses är det som vi aldrig varit ifrån varandra. Den där äkta vänskapen som man inte behöver underhålla för att den ska leva som vi brukar säga! Älskade lasvikascrew!
 
Påtal om vänner, när vi kom hem från Johanna kom finaste vänner hit med jupresent och julkramar, så fina människor! Jag är så tacksam!! ♥
 
Ikväll kom moster o vi ( läs hon! ) bakade lite mer julgods medans Johan gjorde middag som vi käkade tillsammans!
 
Nu har jag lagrat kort och tömt kameran så den är redo för lite julbilder! I år blir julen lite annorlunda så imorgon startar vi julfirandet med två firande, först farfar och sedan farmor.
 
Nu ska jag logga av och krypa ner! Hoppas kunna somna gott, och fort. Igår kunde jag inte somna så jag var glad när jag vaknade och såg att klockan var halv 8 och att lillebror fortfarande sov! 
 
Stor kram ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

God Jul o ha en skön helg.
Kram

Svar: En riktigt god jul önskar vi er med!!! Kram ❤
Emma1983

Kommentera här: