Granen står så grön o grann i stugan

 
 

Godkväll!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Igår blev det ett migränanfall strax efter jag uppdaterat bloggen så det blev soffan några timmar för mig :-( Som tur var tog lillebror o drog till med en tre timmar lång middagslur så det var lagom att jag kunde ta mig upp när han vaknade! Tack för det!
 
Idag har vi haft en mysig söndag! Känner att vi är i fas så vi kan ta det med ro, pyssla och komma in i julstämning! Synd bara att det känns som vår ute :-( Lite snö, eller iaf frost skulle ju inte skada!
 
I morse dukade familjen upp med gofrukost tills jag gick upp, vi tände fjärde ljuset och åt frukost i lugn o ro. Älskar´t! Sedan tog trion på sig luciastassen o så gick vi bort till mormor och morfar för årets luciauppträdande (som dom sköt upp i söndags!! ) Lilla goa trion, så fina ni är! När vi kom hem därifrån var Alice varm o hängig, jomenvisst nästan 40 graders feber. Men bara feber, inte förkyld eller något annat så efter en dag med vila, pandodil o glass hoppas vi att hon vaknar piggelin i morgon igen!
 
Vi har varit o julhandlat lite med gammelmormor, pysslat med apelsiner o nejlikor, barnen har ritat o skrivit julkort och sedan har vi tagit in granen och klätt den till jul-listan på spotify! Mysigt! Det blir genast mera jul när granen får komma in!
 
Nu ska jag återgå till söffhörnet o söndagsgfilmen med min bättre hälft!
 
Kram o på återseende! ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

Trist med feber hoppas det försvinner snart. Ha en skön Jul. Kram😍

Svar: Ja skönt att den försvann lika fort som den kom!! Ha en skön jul o ledighet nu! Kram!
Emma1983

Kommentera här: