Pepparkakshus

 
Igår gick Alice Lucia med 5årsgruppen. Älskade unge! 
 
Julmusik på och bygge pågår...
 
Årets pepparkakshus made by Tilda & Alice!
 
En lördagskväll i soffhörnet! Lite sparkling rosé, snacks o "Så mycket Bättre".
 
Äntligen är Johan hemma efter jobbdygn. När han kom hem åt vi lite kvällsfika och sedan fick vi se vår lilla tomte i trädgården, han smög omkring och efter en stund kom han till vår altan med lite paket, denna vecka fick även mamman o pappan paket. Tack snälla tomten! Barnen blev överlyckliga, Tilda fick en dagbok, hon blev så glad så tårarna kom, åhh precis en sådan jag önskat mig, hon började genast skriva. Lillebror fick en ambulans med ljud som han inte släppte förens han gick o la sig! Verkligen en mysig tradition som vi hoppas få njuta av många år till! När jag ( förhoppningsvis ) får barnbarn ska jag oxå vara tomte ;-)
 
Ännu en vecka har passerat! Jag inledde veckan med en dag på Gryts Pensionat med kära jobbarkompisarna på Mellangården. Planeringsdag med värdegrund! Så mysigt att träffa dom! Snart är jag tillbaka hos dom, då är det förändingar o det känns såå tungt, tomt. Men jag hoppas det blir bra ändå! Har dock mycket frågetecken som hänger över oss. Men en dag hoppas jag även det ska lösa sig på ett eller annat sätt!
 
I tisdags, efter en förmiddag på öppna förskolan mötte jag upp Mia o Kim för en lunch på Lilla Blå! mysigt o roligt att ha stora delar av tjejgänget nära! En mysig stund! När jag kom därifrån fick Johan köra en akut-tur till Norrköping men det löste sig bra tillslut. Gubbarna hade fotbollskväll så då drog jag mig tillbaka o läste! Har kommit av mig lite men nu kör vi Läckberg igen!
 
I torsdags hade Jennie o jag systerdag i stan med lite julklappsshopping! Mysigt! Jag blev i stort sätt klar med alla klappar, känns skönt! På kvällen var det dax att möta upp bästa Lottobolaget o arbetsmkompisar för en mysig jultallrik (sallad för vissa!) på Lilla Blå! En mysig stund!
 
I går följde jag med vår lilla lucia Alice när förskolan lussade på Strömsvik o AME. Så fina o duktiga var dom, lilla gänget! Tycker inte det var länge sedan Tilda var fem år o lussade där, vips så sitter jag väl där igen med William 5 år! Time flies!
 
Innan Johan fick på jobbdygn satte vi igång jullistan på spotify o sedan satte tjejerna igång o fixa årets pepparkakshus. Dom var så duktiga o det blev så fint! Precis lagom tills Johan skulle gå började det flimmra o pang så kom huudvärken, hej migrän! Bästa moster kom som en räddande ängel o styrde upp middag o barn så jag fick "ta hand om" min migrän innan jag kunde möta upp dom för fredagsmys hos mormor och morfar!
 
Annars rullar dagarna på, nästa vecka är sista veckan innan barnen går på jullov! Känns helt galet att vi snart vänder bland och går in i 2016. Förstår inte hur snabbt det här året har gått?!
 
Ha en fortsatt trevlig helg!
 
Kram från mig ♥
1 Cissi J:

skriven

Så fort dagarna går. Hoppas migränen gick över.
Kram😍

Svar: Ja visst gör dom! Ja det gick över men det tar sin lilla tid 😝 hoppas det inte kommer på läääänge nu! Hoppas allt är bra med dig o att du får en mysig lucia-söndag! Kramar 😘
Emma1983

Kommentera här: