Sista veckan

 
 
Godkväll!
 
En vända på nätet innan det är dax att krypa ner!
 
Imorgon är det fredag och då tar vi jullov! Tjohooo så härligt! Då ska vi njuta av tid tillsammans, inga tider och kunna ta dagen som den kommer, det är så skönt!
 
Igår var det simskoleavslutning oxå, så då tog Johan barnen o kompisarna och åkte till Gusum, moster kom o passade lilleman och jag åkte till Carro för några timmar i frisörstolen. Såå skönt o välbehövligt. Bli av med slitna toppar, få ögonfärg och sedan färgade vi håret mörkt! Kul med förändring. Får se hur länge det får sitta den här gången, i början av året färgade vi oxå mörkt o det bara rann av. Ja mitt hår är som det är och det gör som det vill! Slipper ju iaf utväxt, haha!
 
Idag har Alice och jag varit o hälsat på storasyster i skolan, mysigt! Alice tyckte det var så kul och frågade om hon inte kunde få hälsa på varje dag ;-) I eftermiddag har vi varit hos gammelmormor och firat henne på 83årsdagen! Kära mormor! ♥
 
Känner att jag bara sitter o gäspar så kanske ska passa på o hoppas man får hoppa på sömntåget, har varit lite si o så med sömnen sista dagarna. För mkt tankar som mal. Framtiden, den där framtiden... suck!!!!
 
Godnatt mina vänner!
 
Kram ♥
1 Cissi J:

skriven

Kul att ni var med😍 kram

Svar: Alice skulle kunna hälsa på varje dag sa hon, haha! KRAM
Emma1983

Kommentera här: