Snart är det jul

 
 
Hej lördag!
 
Lördag före jul och jag börjar känna artt vi är i fas! Så skönt! Igår gick Tilda på jullov och Alice, William o jag var på öppna förskolan för julavslutning där med dans kring granen och julfika!
 
När Tilda kom hem från skolan städade vi tjejernas rum o sedan fick dom pynta rummen och ta fram deras lilla gran o klä den! ( Perfekt med deras lilla gran, där sätter dom i precis vad dom vill, då får jag bestämma över den stora! WinWin ;-) haha! )
 
Sedan gick vi till mormor o morfar för fredagsmys och när vi kom därifrån satte jag på lite julmusik, tog en cider o började damma, plocka o pynta i övriga huset!
 
Så idag efter frukost var det vara golven o toaletterna kvar så nu är det oxå gjort! Så skönt! Nu är det julstädat o några tomtar har fått flytta fram!
 
Lilleman har lagt sig för middagsluren och dom andra åkte till stan för att inhandla lite småsaker och köpa hem en kungsgran! Så check på gran!
 
Tror att jag även kan säga check på alla julklappar, väntar på två beställningar men har fått mail om att dom förhoppningsvis är här innan jul, tjohoo!
 
Nu ska jag ska passa på att slå in några julklappar och sedan tror jag att jag ska försöka att bara sitta ner o dricka kaffe, läsa julmagasiner (som jag har en del hög som jag inte påbörjat än ) och bara vara!  Har nämligen migränkänning här nu så bäst att försöka vila. Var så länge sedan jag hade migrän såhär ofta men jag antar att det är alla tankar om framtiden som är en bidragande orsak.
 
Trevlig lördag önskar jag er! ♥
1 Cissi J:

skriven

Hoppas att du slipper migrän. Desamma till er😍 kram

Svar: Blev ett anfall :-( så det blev soffan några timmar :-( Som tur var drog lillebror till med en tretimmarssovning så det var lagom att jag kunde ta mig upp tills han vaknade :-( Blä! Men nu är det bra :-)
KRAM
Emma1983

Kommentera här: