Nytt från Newbie

 
Shoppingturen för några veckor sedan resulterade bland annat i lite nytt från Newbie till William. Så mycket fint från detta märke!
 
Godkväll i stugorna!
 
Ja försöker surfa runt efter lite kläder till mamman i huset men så hamnar man bland  barnkläderna istället. Varför är det alltid så? Finns så mycket fint!
 
Jag kör ensamkväll i soffan idag då Johan jobbar och fina trion sover sött. I natt sover vi alla i mamma och pappas sovrum. Mysigt! ♥
 
Ikväll när barnen lagt sig stupade jag i soffan. SÅÅ trött. Förkylning i kroppen som aldrig ger med sig och som nästan känns värr igen. Suck!
 
Dagen började med promenad med grannfrugan och sedan har vi kört lite städing och tvätt, en vanlig torsdagssyssla här hemma! Ikväll bakade tjejerna muffins så det blev lite lyxfika här ikväll ;-) Ja nu är helgen på gång. Vi inleder nog helgen med tur till Öppna förskolan tror jag sedan ska jag äntligen till bästa Carro för lite makeover! Skönt!
 
Godnatt mina vänner ♥
 
Kram Kram
 
 

Mitt i veckan

Lite instagrampics igen!
Jag är så dålig med kameran just nu, inget kul ljus att fota i såhär års så jag hinner aldrig fånga något med det bästa dagsljuset ;-)
 
Godkväll vänner!
 
Halva veckan har sprungit iväg..
 
Dagarna bara springer på och jag hinner inte med. Det är mest måndag och fredag känns det som!
 
Veckan började med en shoppingtur med svärmor och Alice och igår startade dagen med promenad med grannfrun. Alice hade bästisen här på lekdejt och under eftermiddagen åkte jag till Gusum för några härliga timmar hos Johanna o Sigge innan det var dax att lösa av Johan här hemma när han skulle gå till jobbet!
 
Idag hade vi en förmiddag på öppna förskolan och på vägen hem hämtade vi upp storasystrarna vid taxin! Ikväll startade även simskolan för terminen. Dom har längtat och nu går även Alice i simskolegrupp så hon tyckte det var så kul att få simma utan pappa ;-)
 
Ja här är det mest vardag som ni ser!
 
Hoppas ni mår väl!
 
Kramar ♥
 
 

Nio månader ♥

Nio månader idag! Lilla älsklingen! ♥
 
Ja idag blir min lilla prins nio månader. Tänk, lika länge utanför magen som i. I 18 månader har du funnits i våra liv ♥ Inte klokt vad tiden går fort! Du är underbar vår lilla charmör. Säger som Tilda sa idag; - Vilken tur att vi fick vår lilla sötkorv! Man blir ju så glad bara man ser honom! Det värmer ett mammahjärta! Och visst har hon rätt storasyster, Du är ett lyckopiller vår lilla William! ♥
 
Vi hurrade för månadskillen i morse och efter frukost gick pappan till jobbet. Vi andra följde med kära grannarna till slalombacken för några timmars pulkaåkning. Såå kul och fort gick det! Haha! Härligt!
 
När vi kom hem blev det tacomiddag o sedan gick tjejligan iväg och moster kidnappade sötkorven så då åkte jag förbi jobbet en sväng!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe o sedan ska jag ta en tur ner till tvättstugan innan jag tar "kväller"!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Kramar ♥