En stor dag

Stor dag för detta lyckopiller då han ställde sig upp knallade iväg idag! Äntligen! Vår lilla bebis som älskar mat, både att äta, titta på när man lagar och att leka med sin leksakasmat/kastruller/spis. Han älskar oxå att var ute. Blir såå arg om någon annan går ut o han inte får följa med. Han älskar systrarna o deras kompisar. Att lyssna på musik o dansa är en stor favorit likaså att åka omkring på bilarna eller att ligga på knä o köra en gul o en röd leksaksbil runt runt o säga brum brum ;-)
Bilden är från tidigt i somras o jag tycker han växt så mycket sen den togs!
 
Hemma efter kvällspromenad! Idag körde vi lite stafett o möttes i dörren, så gubbarna fick gå först o sen gick vi damer! Skönt o röra på sig efter allt "gottande"  på den härliga möhippan jag varit på! Ja igår var det alltså dax för möhippan för vår kära Elin! En jättehärlig, trevlig, mysig, god! och rolig dag tillsammans med Elin o ett härligt gäng tjejer! Allt klaffade och vädret skötte sig det med!
 
Idag har Tilda haft en kompis här annars har vi mest tagit det lungt. Johan har grejat lite o sedan tog dom ett kvällscykelvarv runt viken. Lillebror Larsson har haft en stor dag då han reste sig upp och knallade iväg! Äntligen släpper det!! Vår lilla bebis som blivit så stor bara på de senaste dagarna!
 
Nu ska jag krypa ner o läsa. Tror det är fjärde eller femte boken jag läser denna sommar. Det är lyx för en trebarnsmamma ;-)
 
Godnatt och på återseende!
 
Kramar

Allsång

I helgen fick Tilda en ny cykel! Ja Alice med eftersom hon fick överta storasysters gamla då ;-) Dom blev såå glada! Fast regnet öste ner var dom tvugna att ge sig ut på en runda såklart! Tack bästa mormor o morfar
 
Hemma efter en kvällspromenix med grannfrugan. Familjen sussar och jag känner mig pigg så jag slökollar Wallander o surfar lite!
 
Helgen har passerat med regn o innemysarväder. Men även sol och passapåattätauteväder. Ja som man saknar de mysiga sommarkvällarna på altan. Hoppas på mååånga sådana nästa år. En loppisrunda, kompislek, en stadstur och lite sånt har oxå hunnits med!
 
Johan o tjejerna tog en cykeltur till Mossebo efter lunch, Johan hade ett uppdrag så då tog William o jag bilen och där blev vi bjudna på smarrigt eftermiddagsfika!
 
Ikväll tog jag o tjejerna en sväng ner till viken och kollade på Allsången, så kul när det händer lite i byn. Hoppas det kommer leva vidare och bli tradition!
 
Hoppas ni mår väl.
 
På återseende!
 
Kramar
 
 
 
 

En utflykt

 
 
 
 
 
Ett axplock av gårdagens utflykt till Linköping.
 
Godkväll torsdag!
 
Snart har vi avverkat ännu en vecka av sommaren 2015 och än är sommaren inte riktigt här! Vi hade en underbar sommarvecka i Danmark i början av sommaren och ett par riktigt dagar sommar runt karnebåtfestivalen men är det allt vi får av sommar i år? Där är visst runt medelhavet man ska vara för sol och värme!
 
Vi njuter iaf av ledighet och bara vara! Inga måsten, eller tider. Så skönt! Och sovmorgon. Idag vaknade William sju och det är helt okej men Alice sov till halv 9, såå skönt. Längtar tills ( förhoppningsvis ) alla tre gör det ;-)
 
Igår tog vi en tur till Linköping, Valla och Fenomenmagasinet för en eftermiddag där! En mysig dagsutflykt! Vi var långt ifrån klara på fenomenmagasinet när dom stängde vid 16 så dit får vi fara tillbaka snart igen!
 
Idag har vi firat Emma-dagen med gofika. Tjejerna plockade vinbär i veckan o Tilda bakade en god vinbärskaka! Ikväll har vi gjort pizza på pizzastenen på grillen och kollat senaste Falk-filmen, nu är det vara en kvar. Sorgligt!
 
Nu går snart torsdag mot fredag och familjen sussar och jag ska alldeles strax göra dom sällskap!
 
Stor kram