En utflykt

 
 
 
 
 
Ett axplock av gårdagens utflykt till Linköping.
 
Godkväll torsdag!
 
Snart har vi avverkat ännu en vecka av sommaren 2015 och än är sommaren inte riktigt här! Vi hade en underbar sommarvecka i Danmark i början av sommaren och ett par riktigt dagar sommar runt karnebåtfestivalen men är det allt vi får av sommar i år? Där är visst runt medelhavet man ska vara för sol och värme!
 
Vi njuter iaf av ledighet och bara vara! Inga måsten, eller tider. Så skönt! Och sovmorgon. Idag vaknade William sju och det är helt okej men Alice sov till halv 9, såå skönt. Längtar tills ( förhoppningsvis ) alla tre gör det ;-)
 
Igår tog vi en tur till Linköping, Valla och Fenomenmagasinet för en eftermiddag där! En mysig dagsutflykt! Vi var långt ifrån klara på fenomenmagasinet när dom stängde vid 16 så dit får vi fara tillbaka snart igen!
 
Idag har vi firat Emma-dagen med gofika. Tjejerna plockade vinbär i veckan o Tilda bakade en god vinbärskaka! Ikväll har vi gjort pizza på pizzastenen på grillen och kollat senaste Falk-filmen, nu är det vara en kvar. Sorgligt!
 
Nu går snart torsdag mot fredag och familjen sussar och jag ska alldeles strax göra dom sällskap!
 
Stor kram
 
 
1 Anonym:

skriven

Kul att utflykten till Linköping var lyckad. Grattis ännu en gång på namnsdagen. Eller hm klockan har passerat midnatt så jag får gratta mig själv ;)

2 Cissi J:

skriven

Mysigt o hoppas ni hade det härligt. Trevlig helg kram

Svar: Hoppas helgen varit bra! Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: