Het sommarhelg

 
 
Godkväll måndag!
 
Helgen har passerat. En het sommarhelg! Det har varit tropiska nätter och för att få svalka har poolen varit det enda! Man har inte orkat många knop i värmen!
 
I fredags hade vi födelsedag i huset! Fina pappan fyllde 33 och det firades såklart! Jag o William (som efter mitt blogginlägg, peppar, peppar, faktiskt sovit till 6 - halv7! ) gick upp o hissade flaggan, duka och fixa för gofrukost. Sedan väckte vi tjejerna och gick in o sjöng och hurrade för pappan med en hög paket o teckningar. Sedan åt vi gofrukost och jag for sedan till Carro för ögonfärg!
 
I fredags började Karnebåtfestivalen här så vi begav oss ner och åkte lite karuseller med tre fjärdedelar av kära Mosseboligan innan vi åkte hem för kalasande!
 
Kvällen avslutades med bad o fredagsmys hos mormor o morfar!
 
I lördags fortsatte den extrema hetten o vi svalkade oss i poolen. Karnebåten fortsatte och tjejerna skulle vara med o dansa. Trodde dom skulle backa ut men nej nej klart dom skulle dansa och det gjorde dom! Dom var så duktiga, bästa Dansakademien! Efter karnevalen blev det mer karusellåkning innan vi åkte hem o hämtade badpojken som stannat hemma med moster & co! När han lagt sig körde vi kvällsbad o altanhäng! Så härligt att kunna sitta på altan, äta o dricka lite gott, prata o läsa och bara vara! Älskar sommarkvällar!
 
Idag vaknade vi till regn o grå himmel så det passade ju perfekt för en tur till stan o uträtta lite ärenden! Annars rullar dagarna på. William är lite hängig o har lite förhöjd temp, tror det är tänder för han ser ut att ha ont i mun, lilla gubben. Till på köpet har han en "fin" blåklocka då han ramlade mot sitt bord eller stol i sitt rum. Inte lätt o vara liten!
 
Nu är det dax att gå upp läsa för tjejerna!
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kramar 
1 Cissi J:

skriven

Ja vilka varma dagar skönt men lite för varmt på natten haha. Sov gott kram

Svar: Ja så härligt! men idag var det skönt med lite svalare o lite regn men nu hoppas vi värmen vill komma tillbaka! Ja nätterna har varit jobbiga 😥 i natt sover man nog lite bättre! Kram kram 😘
Emma1983

Kommentera här: