Vackra sol, var tog du vägen?

Älskade barn!
Även om ni gör oss gråhåriga ibland, haha, är ni det finaste o underbaraste som finns! Älskar er
 
Godkväll!
 
Hur har ni det i sommarvärmen? Skämt å sido, var tog sommaren vägen? Regn o grått, fy så tråkigt! Vi får hoppas sommaren snart vill återvända!
 
I veckan har Johan satt igång o målat våra gamla fönster. Vi har mest nya fönster men några gamla sitter kvar, egentligen skulle vi byta dom med men vi spar dom pengarna så länge och målar dom gamla och satsar på nya lite längre fram! Måla fönster är ju bara såå tråkigt men Johan gillar ju o pyssla o fixa så han gör det så gärna!
 
I tisdags var kära grannarna, varav en var födelsedags"barn", här på eftermiddagsfika, trevligt och mycket skratt somvanligt. Sedan tog grannfrugan o jag en kvällspromenad. Då var det riktigt skönt promenadväder!
 
William har varit fortsatt hängig/gnällig så idag blev det en tur till vc då de ville kolla så det inte var baktriellt men det var det inte så säkerligen envist virus! ( o så är det nog tänder för ser ut att ha ont i munnen )
 
Tjejerna har plockat blåbär med moster och gjort en mumsig blåbärspaj.Jag har varit o hälsat på Johanna på jobbet o fick lite kaffe och en pratstund! 
 
Annars har dagen gett oss tankeställare om att vad som helst kan hända, denna gång gick allt bra men man får sig sina tankeställare ibland! Det är då jag påminns om att fokusera och lägga energin på rätt ställen! William har även hunnit med sitt första frisörbesök hos bästa Carro. Vi klippte luggen o tunnade ur lite. En del lockar fick tyvärr följa med oxå men han har en del kvar ändå! Gullplutten!
 
Nu är Johan o tjejerna iväg o handar lite och när dom lagt sig ska Johan o jag ha filmkväll, får bli senaste Falken. Känns sorgligt att dom snart är slut. Riktigt bra filmer!
 
Ta hand om er!
 
Kramar
 
 
1 Anonym:

skriven

Älskar er alla <3

Svar: älskar dig ❤
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Ja fy så tråkigt väder. Såg den ikväll oxå inte många kvar. Kram kram

Svar: Ja fy fy :-(Sett klart den nu, den var bra! Ja bara två kvar nu. Så tråkigt :-(( Undrar vem han kan vara där inne i polishuset?! ;-)
Kram kram!
Emma1983

3 Lilla hjärtat:

skriven

Hej Emma :)
Nu har jag suttit under kvällen och nästan läst igenom hela din blogg. Det började med att jag sökte via internet någon som varit på Videgården.. då den fanns kvar. Själv varit där efter lång tid på sjukhus och där gick jag ner i vikt under över ett år, så blev akut till Lund.. tillbaka till akuten efter över ett år i Lund (akuten en vecka efter jag kom hem..) återigen en karusell av avdelningar hit och dit innan Linköping då.
Oj, nu blev det snurrigt!
Nu är jag på grund av mammas oro tillbaka till min hemstad och utan någon vård i mina ögon. Började krascha redan i Linköping.
Kämpar ensam hela dagarna och mycket som hänt bara senaste året.
Nu ska jag inte trötta ut dig utan vill bara säga att du genom din blogg gett mig längtan att skriva igen, nu när kroppen klarar det någorlunda. Och snälla hälsa till Jennie att hon är värdefull och säkert den raraste moster till dina änglar.
Så otroligt vackra och charmiga barn du har! Vet att de nu växt till sig mer, kunde inte låta bli lämna en kommentar ett år försent hihi..
Många Kramar till er alla stora som små <3

Svar: Hej hej!Tack snälla du för alla fina ord!
Känns roligt att jag kunna inspirera dig till att skriva igen. Det tror jag är ett bra sätt att få ur sig saker.
Tråkigt att höra om ditt mående och att du står utan vård. En sak har jag lärt mig som nära anhörig i denna sjukdomskarusell är att man måste KÄMPA HÅRT för att få vård. Inte klokt någonstans!
Jag håller alla mina tummar att du ska få rätt hjälp och vård och att du ska få må bättre!
( Kan tipsa om Capio i Varberg )
Tack igen för fina ord!
Stora kramar o lycka till!
Emma1983

4 Lilla hjärtat:

skriven

Tyvärr så har jag inte råd med någon form av inläggning som det är nu. Har inte ens råd att äta!
Vården här är jag så besviken på. Det är som du även nämnde att för att vara sjuk måste man kämpa hårt.
Jag har KÄMPAT HÅRT hela livet, men hur länge orkar jag skrika på hjälp.
Tack för omtanken <3
Och återigen flickorna är BEDÅRANDE!
(tappar andan av förtjusning)
KRAMAR

Svar: Okej.. vad tråkigt att höra :-( Jag vet inte vad jag ska säga ... ;-( Håller mina tummar o hoppas det ska lösa sig till det bästa för dig!
Tack snälla för fina ord!
Kämpa på!
Kram!
Emma1983

Kommentera här: