Lata dagar

Lillebror älskar att leka i lekstugan, han kan plocka med sakerna i evigheter! Han håller dock inte direkt ordning så tjejerna får jobb efter lillebrorbesök i stugan ;-) Gullebrorsan! Som idag lärde sig ta sig ner " på rätt sätt" från soffan. Skönt! Han blev så glad o applåderade åt sig själv!
 
 
Badbrudarna! Nu är det väl iaf 21 grader i poolen så nu kan de plaska ett tag! Men när dessa kort togs var det nog bara 16-17 tror jag. Burrr! Får nog bli ännu några fler grader innan mamman går i tror jag ;-)
 
Godkväll denna allsångstisdag!
 
Jag visst tillhör väl det sommarens tisdagskvällar! Ikväll är det även andra delen på den serien som började förra veckan. "Det tredje ögat!" Den måste vi se! Men så är det ju faktiskt VM-final (U21), spännande, ikväll så vi får nog lagra den o se efter!
 
Haft två sköna dagar med lite hemmapyssel och igår träffade jag Kim o gick promenad och idag fick äntligen Johanna o jag till en lunch ihop för att fira hennes födelsedag ( 20 maj!! ) haha! Härligt med barndomsvännerna ♥
 
Hoppas ni har det bra o kan njuta av solen!
Vi hörs!
 
Kramar ♥
 
 

Sommarsöndag

 Schersminen blommar för fullt o det doftar gott!
 
Ja nu börjar vädret likna något, något som känns som sommar!!! Underbart! Veckan ser riktigt lovande ut! Är det så att du är här nu, kära sommar?!
 
Poolen är uppe och barnen tog premiärdoppet igår! Härligt! Idag har även Williams lilla pool kommit fram o han har fått premiärplaskat!
 
Dagarna har rullat på och vi har lekt med kompisar, grannfrugan o jag har promenixat, vi har fikat med nära o kära och Johan och barnen har varit några vändor på Nils Liedholm Cupen som varit här under helgen.
 
Jag följde med mamma o pappa till stan idag, skulle spana efter presenter till min fina som snart fyller år och jag hittade det jag tänkt mig! Hoppas det ska gå hem ;-)
 
Nu läser Johan godnattsaga för tjejerna och sedan ska vi ta lite kvällsfika, njuta av kvällssolen o skriva tolista på allt vi tänkt göra såsom måla de gamla fönstren vi har, andra målarprojekt, rensa garaget och sånt där!
 
Välkommen sommar!!!
 
På återseende!
 
Kramar ♥

Lekdag

Små älsklingar ♥
 
Påväg mot sängen och en bok jag började läsa igår. Men först en liten uppdatering i bloggvärlden!
 
Idag hämtade vi våra Mossebogull från förskola o frita och körde lekdag! Lek och bus och så tog vi en tur till Rigmors glasskiosk för glass o lite lekparkslek! Härlig dag! Till o med att vi fick njuta lite av solen! Lovely! Tjejerna åt sin första kulglass, efter allergiutredning så visar det såå liten risk på allergi så nu kan vi börja testa oss fram lite smått! Och på tal om allergier så ska jag, efter en incident, köra igång en ny utredning. Var ju säkert snart 20 år sen jag testade mig sist så det kan ju vara på tiden!
 
Mot sängen och min bok!
 
Godnatt!
 
Kramar ♥