För nu är det sommarlov!

Idag gick hon på sitt första "riktiga" sommarlov. Min stora tjej ♥

 
Godkväll fredag och sommarlov!
 
Igår gick lillasyster på sommarlov och idag har Tilda tagit sommarlov. Vi går en vecka tidigare då vi ska ut på en resa tillsammans med vänner! Känns sorgligt att missa skolavslutningen men den här resan passar bäst att göra nu innan alla andra har semester o det ska bli så kul! Tänk så fort ett år i förskoleklassen har gått, i höst börjar hon skolan vår förstfödda!
 
Senaste dagarna har rullat på med Öppna förskolan o promenad med grannarna, kompislek o fika med Mosseboligan och igår var jag hos Carro o fixade lite ögonfärg o toppade håret. Lek med moster, fixa ärenden och fika hos gammelmormor! Idag har vi handlat, packat o styrt. En vända till doktorn har jag hunnit med men det ska inte vara någon fara så med vila o pandodil hoppas jag det blir bra!
 
Hemmet har inte ritkigt hunnit med och jag är ju sådan som vill ha städat o fint när jag åker bort, så man slipper komma hem till röra o kaos men jag har inte hunnit med det så vi unnar oss städhjälp medans vi är borta! Lyxigt! Husvakten är installerad o instruerad o det känns tryggt. Det mesta är packat o klart, barnen duschade o sover sött så nu är det bara jag o min kära som ska fixa det sista så imorgon inleder vi sommarlovet med en härlig resa. Vi hörs kanske under veckan annars när vi kommer hem!
 
Ha det så bra!
 
Godnatt!
 
Kramar ♥
 
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Ha en härlig resa kram

Svar: Tack så mycket!! 😊 Trevlig helg! Kram
Emma1983

2 Anonym:

skriven

Våran (säger det för hon är lite min också) stora tjej. Så fin. Jag kan inte sluta titta på henne.

Svar: ❤❤❤❤❤❤❤
Emma1983

Kommentera här: