Var är sommaren?

 
 
 
Tycker du Klongvasen är fin? Då är denna från H&M ett budgetalternativ! Nu är den fylld med fina vita rosor som syster fyllt den med tills vi kom hem från semestern!
 

Dagarna springer på och vi saknar sol o värme. Vi var riktigt bortskämda med sol o sommar när vi var i Danmark. Nu lyser solen med sin frånvaro och det känns stundvis som höst. Nu vill vi ha sommar o sol. Tiden går o vips är sommaren slut, nu får den börja! Blir det som förra sommaren ska den ju starta på riktigt nu efter midsommar, det håller vi tummarna för!
 
Vi har startat veckan med kompislek, plantering av blommor, varit o tömt spargrisarna, fixat ärenden och i tisdags var det fotbollsavslutning. Igår åkte vi till stan för en mysig heldag med shopping! På vägen hem hämtade vi upp moster som varit på resa till sin gamla hemstad.
 
Idag jobbar pappan sista passet innan han går på ledighet igen, denna gång i sex veckor! Häääärligt med en hel sommar tillsammans!
 
Nu blir det en kopp kaffe o sedan tar vi tag i dagen!
 
Kram och på återseende! ♥
 
 
1 Anonym:

skriven

Är avundsjuk på vasen och marmorbrickan :)

Svar: haha, kan du va ;-)
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Jätte fint o härligt med vita blommor. Ja fy vilket väder det är idag suck men hoppas det vänder. Ha en skön midsommar. Kram

Svar: Visst är det! :-)Ja fy ja.. Hoppas det vänder snart! Så vi kan sola o bada! När får du semester då? Ha en riktigt skön midsommar du med!
Kram kram
Emma1983

3 Cissi J:

skriven

Ja verkligen. Jag är ledig nu fram till 13 juli sen jobbar jag till början på aug. Så hoppas värmen kommer snart. Desamma är en lugn o skön midsommar kram kram

Svar: Okej! Hoppas du får skön ledighet! o att solen o värmen kommer så du får njuta av den! Hoppas du hade en bra midsommar igår!

Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: