Mors dag

Fina kuddar barnen köpt till sin mamma idag på morsdag. Dom vet vad mamma vill ha! Man kan aldrg få för många kuddar! ♥
 
Godkväll!
 
Ja idag har vi firat mors dag. En mysig dag där man kan fira alla mammor lite extra. Det tycker jag allt vi är värda! Må vara affärernas dag o så vidare men nej jag tycker det är mysigt! Så grattis alla fantastiska mammor, speciellt min, den allra bästa såklart! Är så glad att ha just henne till mamma! ♥
 
Jag blev väckt av en liten prins som stod i sin säng o ropade. Tjejerna hade målat fina teckningar och sedan dukade dom fram gofrukost och jag fick paket innan Johan knallde till jobbet!
 
Vi har skrotat omkring hemma, planterat några blommor, tvättat, haft moster på besök och i eftermiddag har vi varit o firat vår lilla mamma! ♥
 
Nu ska jag alldeles strax ta o krypa ner. Imorgon börjar inte bara juni utan tjejerna gör sin sista vecka innan de går på sommarlov. De får ta sommarlov en vecka tidigare då vi ska ge oss iväg på en liten resa! Helt, helt, helt galet att Tilda redan gått sitt år i förskoleklassen och till hösten börjar skolan och första klass. Min lilla plutta, nyss låg du där i min famn o var alldeles nyfödd. Jag har sagt det förut o kommer säga det igen, tiden går sååå fort!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Kramar ♥

Mysa-inne-under-filten-dag

Perfekt mysa-inne-under-filten-väder idag!
 
Ute vräker regnet ner o det är grått, grått grått. Johan jobbar och jag o barnen myser inne. Gör oss inte ett dugg att det är regn idag. Vi slipper ha dåligt samevte för allt vi borde göra ute ;-) Istället myser vi inne, bygger lego, pysslar o degar. Tur vi var i Ullared i veckan så pysselförrådet fylldes på lite!
 
Ja i torsdags var det dax för Ullaredsresan, en härlig dag med shopping. Inte alls mycket folk och med en bil full med gula påsar kom vi hem! Precis som det ska vara!
 
Igår var Johan med Tilda på sommarvandring med förskoleklassen o jag o William var med Alice till förskolan där hon sprang Lovisebergsloppet. En rolig grej som vi nu hoppas blir tradition!
 
Igår kväll kom kära vänner på middag. En härlig kväll med många skratt! Klockan var nästan midnatt när de knallade hemåt så idag är vi ( ja iaf tjejerna! ) lite sega!
 
Nu ska jag brygga mig en kopp kaffe o krypa upp i soffan medans William sover!
 
Hoppas ni har en mysig lördag!
 
Kram och på återseende! ♥

Full rulle

 
Godkväll!
Äntligen slagit ner rumpan i soffan!
 
Full rulle! Började dagen med en promenad till Öppna förskolan tillsammans med grannarna! Sedan åkte Alice, svärmor o jag till handelsträdgården i Gryt o handlade lite, hem o plantera och sedan hade min fina börjat städa så det var bara att sätta fart med det medans Johan åkte o handlade. Så nu är hemmet städat, skåpen fulla och tvättkorgen i stort sätt tom! Känns skönt att lämna hemmet så för i morgon åker mamman på en liten tripp! Ska bli kul!
 
Snat dax att krypa ner o ladda med sömn!
 
På återseende!
 
Kramar ♥