En vecka, igen!

Tiden flyger!
Systrarnas första möte med lillebror ♥ Kärlek vid första ögonkastet.
Lillebror som verkligen älskar sina systrar och ser upp till dom! ♥
 
Hej lördag!
 
Ännu en vecka har passerat o idag är det lördag igen och vi vaknade upp till ett frostlandskap och fem minusgrader. Så vackert! Fick faktiskt lite julfeeling. I veckan ska jag börja plocka fram stakar o stjärnor. Nästa helg får vi tända, blir mysigt med lite ljus i vårt hus! Tiden går så fort och efter nyår förändras våra liv, hur kommer det bli? Och hur vill vi att det ska bli? Just nu är det mycket frågetecken men till slut hoppas vi att det blir bra!
 
I veckan har vi mest hållt oss hemma. Det gick magsjuka på förksolan så Alice tog ledigt men inte hjälpte de oss, både Willim o Alice har kräkts men William bara en gång o sen var han somvanligt o Alice två gånger, så det var verkligen en mild variant, o vi andra har klarat oss. Peppar, peppar och tack för det! ( säger jag nu så åker väl vi på det rejält! haha! ) Så vi har mest myst hemma, nästan så vi klättrat lite på väggarna ibland!
 
Nu har lillebror lagt sig förmiddagsluren och Johan är ute o fixar ärenden och lägger om till vinterdäck på några bilar! Mormor o morfar ringde och frågade om tjejerna var sugna på shopping i stan och det var dom såklart, lyckliga dom! Världens bästa mormor o morfar, tur vi har er! ♥ Själv har jag bryggt mig en kopp kaffe, krypit upp i soffan, kollar vinterstudion o myser i brasvärmen. Ska dricka mitt kaffe och sedan ta tag i lite tvätt o så vidare!
 
Ha en fin lördag!
 
Kram ♥
1 Cissi J:

skriven

Ja det går mycket nu både influensa o magsjuka inte kul. Skönt att det gick över fort. Ha en skön helg. Kram

Svar: Ja fy ja.. inget kul men somsagt skönt att det gick över fort! Hoppas du klarar dig! Trevlig helg!! Kram ❤
Emma1983

Kommentera här: