Lördag

 
 
 
Familjen sussar o jag har krypit upp i soffhörnet. Kollar lite på "Så mycket bättre" o spanar julklappar!
 
Idag hade jag planer på att röja i trädgården lite men det var grått o tråkigt och sedan kom en rejäl regnskur så det blev inte så mycket gjort idag. Men det finns ju kvar ;-) Vi tog en kaffe med mormor, morfar o moster när de kom från stan och ikväll har lillkusinen o hans föräldrar varit här på lite lördagsmys! Till efterrätt blev det kladdkaka som tjejerna bakade i förmiddags, såhär på Kladdkakans dag!
 
Veckan sprang iväg den med! Igår tog vi en förmiddag på öppna förskolan och sedan tog jag fredagslunchen på Lilla Blå tillsammans med Kim. Alice hade bästisen här på eftermiddagen och så avslutade dom dagen med skridskodisco i hockeyhallen! En bättre fredag helt enkelt!
 
Imorgon är det farsdag så då ska vi fira papporna i vår närhet! Uppskattning varje dag är det viktiga men jag tycker ändå det är mysigt att fira o visa uppskattning lite extra ibland! Så imorgon startar vi dagen med gofrukost, lite paket o teckningar (såklart!) Johan firar sin sjunde farsdag imorgon, åren går!
 
Ska fortsätta min julklappsspaning ett tag till ( det är väl okej att handla lite julklappar tillsigsjälv med va?! ) innan John Blund kommer!
 
Fortsatt trevlig helg!
 
Kram
 
 
1 Cissi J:

skriven

Låter som en mysig helg. Klart man får det😉😄 kram

Svar: haha så bra ;-)Hoppas du haft en härlig helg! Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: