Tomtebesök

 
Kvällens gäst!
 
Godkväll!
 
Ja nu har det gått en vecka igen, det börjar visst bli min grej att bara skriva en gång i veckan. Hoppas jag bättrar mig snart ;-)
 
Jag sitter uppkrupen i soffan med en skål chokladglass, mums! Barnen sussar o mannen jobbar så det är ensamkväll för mig idag.
 
Veckan har sprungit på med de vanliga bestyren. Vi började med söndagsmiddag hos lillkusinen och sedan har vi, några mammor, haft pysselkväll på öppna förskolan. En mysig kväll med pyssel, god fika och mycket skratt! Jennie o jag har haft systerdag i stan. Shopping, golunch o så var jag på kontaktlinskliniken.
Sedan har vi adventpysslat, städat o fixat! Så igårkväll fick vi tända, inte en dag tidigare! Så mysigt med alla ljus!
 
Idag har vi varit hos farfar o adventpysslat lite och sedan har vi fuskat lite o tänt första ljuset i blockljusstaken eftersom pappan inte är hemma imorgonbitti! Så vi tände ljuset o käkade god middag som kocken lagat och när vi ätit klart fick vi se en rödklädd frigur i trädgården. Ja våran tomte kom i år med, han som brukar börjar smyga omkring i trädgården adventslördagarna, barnen blev såå glada av att se honom och han kom upp på altan o vinkade och la några paket! Barnen var sååå lyckliga, så härligt att se!
 
Nu ska jag moffa i mig min glass o sedan blir det nog tidig kväll för mig idag, känner mig trött! Zzz!
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kramar ♥

Kommentera här: