Vardag igen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack Astrid Lindgrens Värld o Vimmerby för en fin höstlovsdag!
 
 
Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en skön höstlovsvecka!
 
Vi fick en härlig avslutning på lovet, födelsedagskalas för moster ( som fyller 30 idag! HURRA! för bästa syster/moster! ) i lördags med god mat, fika och fotboll, där peking tog hem guldet! Sedan tog vi en tur till Tryserums kyrkogård och tände ljus för Johans farmor o farfar och sedan vidare till viken och min morfar och farfar. Det var såå fint med alla ljus i mörkret!
 
I söndags skulle Alice på kalas på busfabriken så då följde Johan med henne dit och Jennie, Tilda o jag gick på stan, shoppa, äta o fika! Mysigt! Lillebror fick spendera dagen med mormor och morfar. Dom tog oxå en tur till stan på eftermidddagen så William fick shoppa med morfar lite! En härlig avslutning på lovet!
 
Igår drog skolan igång för Tilda, vi andra var på kyrkis och eftermiddagen spenderade Johan, barnen o kompisar hemma och jag var iväg på utbildning med jobbet!
 
Nu sover lillebror efter en förmiddag med kompisarna på öppna förskolan o jag tog mig fem minuter i soffan innan det är dax att sätta fart igen!
 
Vilket väder det är då, sol o vackert. Vilken höst vi haft! Kan inte förstå att det är november redan! Minns en av Jennies födelsedagar när vi var små, då drog hela Tegelhagsmaffian till slalombacken o åkte pulka på kvällen, då var det massa snö! Så olika det kan vara!
 
Hoppas ni har en skön start på veckan!
 
Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Helt underbar höst hoppas det fortsätter kram

Svar: Ja verkligen! underbart! hoppas du har en skön kväll! kram
Emma1983

2 Anonym:

skriven

Fina bilder - som alltid.

Svar: ❤😚
Emma1983

3 Hanna Karlsson:

skriven

Vilken härlig vecka ni haft!

Svar: Det var det verkligen! :-)Trevlig helg!
Emma1983

Kommentera här: