Vart är världen påväg?

 
 
Jag finner inga ord. Håller mig ifrån politik och så vidare här men jag är idag på riktigt rädd för vart världen är påväg?? På riktigt rädd för vad det är för värld våra barn växer upp i? Min känsla av otrygghet även här i lilla viken är inte mindre idag om vi säger så.. FY FAN för dettta!!!
 
 
Pray for Paris
 
Underbara Paris där jag varit en gång o senast i veckan sa att jag vill åka tillbaka till o då ta med mig min kära Johan, bara han o jag i Paris en vårdag!
Nu vet jag inte om jag vågar gå ut utanför dörren ens... o det är ju precis det dom vill med detta. Jag vet det, men jag är på riktigt rädd!
 
JÄVLA människor... monster?
det var dom som skulle ha förtur i bostadskön, vård, hjälp osv osv. ????
 
 Öppna gränser? Nej tack!
 
Nog om det här!
 
Vi har haft en vecka med de vanliga aktiviteterna som öppna förskolan, skola, förskola, kompisar, simskola och såvidare!
 
Idag har vi varit o tagit syskonfoto o enskilda på William och Alice. Tilda tog på sörby tidgare i höstas. Bästa fotografen Anders var så rolig tyckte William! Johan kör jobbarhelg så det är barnen o jag. Vi har tagit en fika hos mormor o morfar efter fotograferingen och nu sover lillebror o tjejerna leker o är sams(!!) Sedan ska vi ut i höst (vinter!) solen!
 
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
 
Kram
 
1 Cissi J:

skriven

Håller med dig helt ofattbart😕. Kul med kort kram

Svar: Ja fy.. så otäckt o läskigt... Hur har världen blivit?

Ja vi får hoppas dom fastnade 😍
Kram
Emma1983

Kommentera här: