Discohäxan

 
 
Avslutar helgen i soffhörnet innan det är dax att krypa ner och ladda för en ny vecka igen. Imorgon ringer klockan igen!
 
En lugn o skön helg utan några större utsvävningar! Så skönt! I fredags var det full rulle med fix o trix. Alice åkte till bästisen och spenderade dagen där, mysigt! Tilda hade med sig en kompis hem efter skolan o sedan var det dax för hennes allra första disco, lilla pluttan! Tycker inte det var länge sedan jag själv gick på lågstadiedisco och nu är min förstfödda där! Det var halloweendisco så det var Häxan Tilda som gjorde discopremiär! 
 
Idag har det varit en sköna-söndag-dag! Lugn mysmorgon, kaffe i soffan framför nyhetsmorgon och en glimt av prinsens dop. Tjejerna gick ut och har spenderat eftermiddagen ute med grannbarnen! Precis som när vi var små! Man gick runt kvarteret o alltid hittade man någon att leka med. Så mycket roligt vi haft här uppe och nu är det mina barn som får uppleva det! Härliga Tegelhagen! När dom kom hem alldeles rödblommiga efter många timmar i höstluften blev det mysmiddag, tända ljus, dusch o bad och soffhäng. Skön kväll!
 
Surfar efter ytterkläder till tjejerna, var i Ullared i veckan o hade hoppats hitta där men inget som föll mig i smaken vad det gällde några kläder så vi får köra nätshopping. Hittat overall och jacka till lillebror som jag klickat hem men vill ha några vinterjackor att ha till lek/skola/förskola till tjejerna så det ska det surfas efter nu!
 
Hoppas du mår väl!
 
Kram och vi hörs! ♥
 
1 Cissi J:

skriven

Vilken söt häxa😍 kram

Svar: Visst är det :-) Hoppas du har en bra helg!!! Kram!!
Emma1983

Kommentera här: