Höstdag

 
Blodlönnen hos mamma o pappa är så vacker nu! Vackra höst, nu är du som finast! 

Vår lilla pumpa! Ska nog bli några fler i veckan!

Spökpresenter!

Godkväll!
 
En vecka sedan sist, då som nu, sitter jag ensam o kollar "Så mycket bättre". Barnen sussar nu sött och min bättre hälft har lagt sig. Han mår inte bra, eller är väl på bättringsvägen nu men har varit dålig en vecka nu med feber från o till. Tycker faktiskt lite synd om honom ;-)
 
Ja en vecka sedan bloggande sist, är väl en sådan period nu men men så får det väl vara! Kanske blir jag bättre, kanske inte?!
 
Veckan har, som alla andra veckor, sprungit på. Förskolan, jobb, skolan, kyrkis, Öppna förskolan, lekdejter för tjejerna, simskola och dans! Igår hade Tilda skridskodag i skolan och pappan som lovat att han skulle med höll såklart vad han lovat, fast han egentligen inte orkade. Jag o de andra två tog en tur till öppna förskolan och när alla kommit hem tog vi en tur till stan, fixa lite ärenden, shoppa och tog fredagsmiddagen på ett visst gyllene M!
 
Idag har Johan legat mest hela dagen o vi andra har njutit av den fina höstdagen. Så vackert ute nu! Vi har fixat en pumpa och druckit kaffe i höstsolen! Riktigt skön dag! 
 
Ikväll var det dax för tjejerna att gå på spökfest hos bästa grannarna så det var två nöjda tjejer som somnade gott efter en ruskig kväll ;-)
 
Imorgon är det lekdejt för både Alice o William och kalasdax för Tilda! Sedan är det dax för en veckas lov, ska bli så skönt att slippa alla tider för en vecka! Vi ska bara njuta av ledigehten och ta dagen som den kommer. Sååå skönt!
 
Glöm inte ställa tillbaka klockan i natt! ;-)
 
Kramar ♥
 
1 Cissi J:

skriven

Låter som en bra vecka o kul med spökfest. Ha ett skönt lov jag jobbar😉😄. Kram😍

Svar: Tack det ska vi ha, stackars dig som inte fåt nåt lov.. Inte ens en dag? Hoppas du får en härlig vecka iaf! KRAM!
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Nä jag valde o jobba ska va ledig ngn dag framöver haha. Tack o desamma kram

Kommentera här: