En vecka

Nyklippt liten kille 💙 
Ceasarsallad på Lilla Blå, godaste fredagslunchen! Slump!  
 
Godkväll!
 
En vecka sen sist! En vecka susar fort förbi numera tycker jag. Är måndag och sen snart måndag igen! Ni har hört det förr, tiden går sååå fort! Igår lämnade vi in ansökan till förskola o fritids så ja nu närmar det sig... Hur ska vi få det att gå ihop? Tycker inte att det var länge sedan jag gick hem för att invänta Williams ankomst men när jag börjar igen är det nästan 2 år sedan. Galet! 
 
Nu är vi inne i Oktober, den rosa månaden. Dax att köpa ett rosa band!
 
Vad har vi gjort sen sist? De vanliga veckoaktiviteterna med öppna förskolan, fotboll, simskola o dans. Barnen har haft kopmpisdejter, ja alla tre! William har klippt sig. Tilda har varit på kalas. Ja dagarna susar förbi!
 
Vi har haft fina brittsommardagar! Härligt! Inte mer än rätt efter årets sommar! :-)
 
Idag har Johan varit med Tilda i skolan en sväng då hon fick spruta, jag har fixat ögonfärg och druckit kaffe o tjattrat med grannfrun.
 
Nu ska jag nog krypa ner med min värkande kropp. Är såå stel o har ont i nacke / axlar som i helgen strålat ut både i en arm o upp i huvudet men jag vågar inte ta någon massage från Johan för när jag är så här dan brukar han kunna massera bort mina knölar men i gengäld brukar jag bli sjuk och det vill jag inte riskera när jag i veckan ska jag fara iväg o hjälpa tomten lite så jag får väl försöka stå ut några dagar till!
 
Hoppas ni mår väl!
 
Vi hörs!
 
Kramar
1 Anonym:

skriven

Näe tomtens schema är pressat så det gäller att man fullföljer sitt arbete hos honom. ❤️🎄

Svar: Ja absolut.. hoppas han tycker vi gjort ett bra jobb 😉🎅💰💰💰
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Nu känns det som mer ruggiga dagar. Så fin William blev kram kram

Svar: Tack säger W 😘 Ja nu är det lite ruggigt men idag blev det ju riktigt fint. Trodde man inte i morse. Ha en skön helg!! Kram!!
Emma1983

Kommentera här: