Lennart-dagen

Vackra viken!
 
Dagens namnsdagskillar, bästisarna! Grattis våra två Lennart!
 
Måndagskväll i soffhörnet. Kockarnas kamp och lite nätshopping ;-) Pappan i familjen jobbar och de små sover sött! Mammas lilla kille sover numera i sitt rum, ja nu har han flyttat in i sitt rum o det är så tomt efter honom. haha! Tilda var väl 8-10 månader, Alice strax efter ettårsdagen och William ja.. Han flyttade nu! ;-) Min lilla bebis! Han sover såklart lika gott som han brukar men jag tycker allt det är lite tomt!
 
Hoppas ni mår bra och att ni haft en skön helg! Denna sista septemberhelg som bjöd på fin höstsol. Vi började helgen med Öppna förskolan. Sedan fredagslunchade jag med Kim. Mums! Sedan tog familjen en eftermiddag ute i den fina höstsolen. Gick till utsiktsplatsen o kollade på den fina vyn över vår lilla by innan vi avslutade fredagen som vi brukar, fredagsmys hos mormor och morfar!
 
I helgen har Tilda varit på två kalas, Johan och Alice har varit i Finspångs badhus med bästisen och några till och så fikabesök av barnens kusin.
 
Denna måndag startade med kyrkis och sedan mostermys! Om några dagar går vi in i oktober och ja tiden springer verkligen iväg. Jag njuter varje dag av mina sista dagar, veckor o månader som föräldraledig.
 
Ta hand om er så hörs vi när vi hörs!
 
Kramar

Badonsdag

 
I kväll kryper vi ner i skurade och nybäddade sängar. Då sover vi gott! Hade gamla mörka sängbord i källaren som fick sig en makeover i somras. Lite vit färg och knoppar från norrgavel. Hade tänk måla dom grå men det blev visst vitt. Kanske får bli gråa i framtiden. Vem vet. Funderar på att måla en vägg i sovrummet grå med. Vi får väl se när målarmästarn vill ta sig an den uppgiften?!
 
Landat i soffan o inväntar Johan som är uppe o läser med Tilda, vi tänkte kolla nya svenska serien Modus ikväll o se om det är något att ha!
 
Idag har William o jag varit på Öppna förskolan o lekt. Johan var så duktig o hyrde matt-tvätten ( som vi aldrig fick tid till i somras ) så han har skurat alla mattor, soffan o sängarna. Känns så fräscht när det blir gjort!
 
Ikväll var det som varje onsdag simskola för tjejerna o så stannade vi o lekte lite med bästisarna!
 
Inte bara Johan som varit duktig, jag har faktiskt oxå varit duktig i veckan, tog tag i fönsterputsningen så nu är alla fönster gjorda. Sååå skönt! Men tjejernas fönster är såå tråkiga, där sitter det fortfarande gamla fönster så det får bli ett projekt här vartefter att byta!
 
Nu fixa lite kvällsfika innan det är tvdax!
 
Kramar
 
 

Taggigt

 
En ny kaktus från Fröken Flora.
 
Godkväll!
 
Ännu en vecka till ända. Sitter uppkrupen i soffhörnet. Barnen sussar sött och Johan gick på jobbpass vid 18 så ensamkväll i soffan är det för min del. Har tänt ljus och konstaterar att jag är klar med sommaren och redo för höst. Gillar hösten. Få kura under en filt, tända ljus, boa och tända lite lampor igen! Alla årstider är verkligen fina o speciella på sitt sätt!
 
Hoppas ni haft en skön helg! Vilken fin hösthelg det blev! Johan har jobbat, vi tog en sväng till sörping med mormor o moster. Idag har jag varit på jobbet o hälsat på. Johan o tjejerna har åkt skridskor och farmor har varit här o fikat.
 
Dagarna rullar på somvanligt. I torsdags gjorde sig William illa i benet. Vet inte var eller hur. Han lekte med sin bobbycar och Tilda o jag satt på golvet men med ryggen mot honom och helt plötsligt kommer han krypande o gnäller lite o så kan han inte stå eller gå på vänster ben, bara står på ett ben o håller upp vänster foten. Så efter vc-besök blev det många timmar på akuten / röntgen. Han var glad o kröp omkring o hade inte ont men kunde inte stå. Ömmade lite när dom tryckte på höften men annars inget annat. Röntgen visade inga skelettskador. P u s t. Timmarna gick o det blev sen kväll så vi fick åka hem o avvakta och skulle in som idag om det inte ändrat sig men i fredags morse / fm började han stå o sedan även gå mer o mer och vips var han somvanligt igen. Sååå skönt! Lilla gubben!
 
Tilda fick gå hem från skolan i onsdags, jätteförkyld men nu är hon bättre även om näsan rinner lite men hon har två dagar till att kurera sig på för nu är det studiedagar måndag o tisdag. Skönt att slippa ställa klockan imorgon!
 
Kram och Godnatt!