Vardagen är här!

 
Evigehter sedan jag öppnade bloggen! Nej det hinns helt enkelt inte med, men brukar ju bli bättre när hösten kommer. Så kanske blir det lite tätare bland inläggen nu när vardagen o hösten har dragt igång här!
 
Johan började jobba förra veckan och i måndags började barnen skolan. En stor dag för vår lilla Alice som började förskoleklass! I onsdags var även jag tillbaka på jobbet och i torsdags startade även William. Så nu är vi alla igång igen! Efter en lång o skön ledighet är det ändå rätt så skönt med vardag o rutiner igen även om jag i år inte riktigt kände mig klar och gärna hade haft ännu några veckor ledigt! Med vardagen kommer ju även ångesten över jobb o tider osv men men... Till slut blir nog allt bra! Tur vi har vår stjärna, moster Nenne!
 
Men vi hade iaf ett härligt slut på semestern. Vad har vi gjort sen sist? Vi hade en härlig semester i Kalmar och på Öland. Underbart väder o härlig familjetid. Vi var bland annat på Ölands djurpark o sååå skönt det är att åka i slutet av säsongen. Precis lagom med folk och inga köer! Barnen kunde åka hur mycket karuseller de ville, extra plus att William kunde åka många karuseller med. Han tyckte det var så kul! I Kalmar var vi på en helt underbar 4Hgård som vi fått tips om. Så fint, stor lekpark o många djur! God hotellfrukost o pool på hotellet. Härliga dagar!
 
Annars har det varit häng med vänner, för stora o små. Bad o lek. Allsång i viken. En dag var jag o grannfrugan på bio med tjejerna. Sedan har vi firat Alice 6årsdag, en mysig dag med pompa o ståt. Förra fredagen var jag på personalfest med Valdemarsviks kommun, en härlig kväll, god mat, god stämning, mycket skratt och dans till bland annat Molly Sandén och Magnus Bäckström. Ja vi har verkligen njutit o bara tagit det lungt, så skönt! Sista semesterdagen spenderade vi på Astrid Lindgrens Värld tillsammans med familjen Johansson. Vi lämnade lillebror med moster, mormor o morfar och hade en kvalitetsdag med de stora barnen. Det var så mysigt!
 
Igår hade en riktigt varm fredag med närmare 32 grader varmt, puhh! Fick bli vattenkrig när vi kom hem innan tacomiddag och fredagsmys på mormor o morfars altan.
 
Idag har vi varit hos lillkusin och ikväll är Johan o en kompis iväg o fiskar. Jag shoppar kläder till Tilda, som växt ur nästintill hela garderoben i sommar!
 
Kram o på återseende! ♥
 
 

♥ Alice 6 år! ♥

 
 
Nyfödd Alice, fredagsmorgonen den 13 augusti 2010, 09:34 ♥
 

♥ Alice 1 år, 13 augusti 2011 ♥
 
 
♥ Alice 2 år, 13 augusti 2012 ♥
 
 
 ♥ Alice 3 år, 13 augusti 2013 ♥
 
 
 ♥ Alice 4 år, 13 augusti 2014 ♥
 
 
 ♥ Alice 5 år, 13 augusti 2015 ♥
 
 
 
Hipp Hipp Hurra!
 
Idag hurrar vi för världens finaste Alice sexårsdagen!
 
Älskade Alice, vi hoppas du får en underbar dag!
 
Vi älskar dig vår kära Alice brallis bus!
 
♥ Grattispussar från mamma, pappa, storasyster Tilda och lillebror William ♥
 
 

En vecka

 
 
 
Så var det söndagskväll igen. Söndagar verkar visst vara min blogg-lust-dag?!
 
Ännu en vecka har passerat! Ännu en semestervecka, med lite senare kvällar, sovmorgon o lång frukost!
Vi har varit Sörping, strosat o ätit god glass på "Göta Glass"! Vi var med, nästan hela familjen Johansson, en dag i Gamla Linköping o Valla. Mysigt! Barnen har badat o lekt med kompisar! Johan o jag var iväg till Linköping, gick ett varv på Ikea o uppdaterade porslinet lite, handlade lite presenter till vår blivande 6åring och bara var Emma o Johan! Det är något vi är alldeles för sällan!
 
En dag var vi iväg till ön, tog med oss fikakorgen, stosade, barnen lekte vid vattnet, lillebror badade fötterna och tjejerna badade! Härligt, Så lungt o skönt där ute!
 
Igår Johan iväg på festival, vi andra o moster var hos gammelmormor, lekte, åt glass och tog med henne till lekparken. Kvällen avslutades med grillat hos mormor o morfar! Viken kväll!
 
Idag har vi haft besök av Johanna o Sigge och tjejerna hade bestämt att de skulle ha sleep-over hos mormor och morfar så väskorna skulle packas direkt efter frukost! haha! Fick rapport från mamma förut, de hade varit på restaurang o ätit och mormor hade fixat spa med hårinpackning o allt vad det innbär. Det var de värda, systrarna Larssn! Inte alltid lätt att vara storasystrar till en två-åring som alltid vill stjäla showen ;-)
 
Lillebror somnade strax efter 18 så Johan har fortsatt med köksmålning o trädgårdsfix o jag pluggade in en ljudbok i öronen och satte fart o städa  köksskåp och lådor, det behövdes verkligen kan jag säga! Men nu är det rent o fint och snart är köket i en ny kulör! Bara operation övertalning för att byta bänkskiva som ska gå igenom oxå ;-)
 
Nu säger jag godnatt söndag! Imorgon fortsätter semestern, jag njuter! Vill inte att det ska ta slut!
 
Kram ♥