Kalasande

 
 
 
Ett långsamt farväl? Eller bara en paus? Vi får se, vi får se!
 
Idag har jag iaf skrivarlust så hej hej!
 
Dagarna bara springer iväg! Jag är igång o jobbar och de mina njuter av tiden tillsammans hemma. Johan är den perfekta hemmapappan som leker, fixar o styr! Jag börjar komma in i jobbet o det är roligt att vara tillbaka. Jag gillar ju det jag gör men som jag saknar "mina tantor" o visst gör det ont när barnen undrar om jag verkligen måste åka nu igen när vi kramas hejdå, dom är så vana att mamma alltid finns här hemma!
 
I veckan har barnen haft sportlov. Så härligt för dom med lite ledigt! Jag har haft några dagar ledigt jag med så vi har hunnit få massa tid ihop. Härligt! I måndags firade vi farfar som fyllde 65 och i tisdags tog vi en tur till Tropicarium med Mosseboligan. Dom hade guidade uppvisningar nu när det var lov så det var kul.
 
Våren har visat sig lite, sol o klarblå himmel i flera dagar. Så härligt! Jag njuter! Våren måste vara den finaste tiden!
 
Igår hade vi en riktig kalaslördag! Tilda for iväg till Norrköping på kalas på Busfabriken, Alice åkte till bästisElsa på kalas och sedan var vi på ettårskalas för kusinen Theodor som blir ett år i veckan! Kvällen avslutades med tacos och melodifestivalen! Nu är alla deltävlingar klara! Så nu poppas mellolåtar för fullt här hemma! 
 
Idag har jag varit med Madde till Linköping. Strosat i affärer och handlat lite smått o gott! Mysigt!
 
Nu är det snart dax att gå o borsta tänderna och krypa ner. Imorgon ringer klockan igen! 
 
Sov gott!
 
Kramar ♥
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Allahjärtansfika som Tilda o Alice bjöd oss på idag! ❤

Några små paket till skatterna! ❤

Godkväll!
 
Nej jag har inte försvunnit från jordens yta även om man skulle kunna tro det med tanken på min tystnad här. Tog jobbstarten knäcken på mig? Nej inte det heller... haha men m a g sj u k a n gjorde det nästan! Jamenvisst den kom o hälsa på. Blä!
 
I måndags begav jag mig iväg till jobbet o hade en till mestadels bra första dag på jobbet. Härligt att återse alla kära! Hade inte lyckats hitta några nya arbetsskor som föll mig i smaken så gissa om jag blev glad när det stod jobi-skoförsäljning i almenackan o visst där hittade jag mig ett par nya pjucks oxå!
 
Kom hem till familjen o möts av en magsjuk Alice och sedan föll vi en efter en och Johan o jag lyckades (som vi ofta gör, varför?? ) få det samtidigt o fy så sjuka vi var. Tilda kom hem från skolan ( tack vännen för skjutsen hem! ) men hon var nog mest sympatisjuk (hon hade ju haft det veckan innan ) men hon var trött o hängig så hon fick några dagar hemma iaf. När Johan o jag var som sjukast var barnen ändå ganska pigga så de fick ta hand om varandra. Tjejerna tog så väl hand om lillebror. Så tacksam att dom är så duktiga! Det var en seg smeta o det tog många dagar innan vi blev bra och Alice o William kräktes, var pigga nästan ett dygn o så kom det igen o så höll det på men nu är vi pigga o krya, hela högen. Skönt!
 
Vi har haft en skön ledig långhelg! Igår tog vi en tur till stan, inhandlade lite presenter till kommande födelsedagar o kalas. Idag har lillkusin med familj varit här så vi fikade på blåbärspaj o fixade present till farfar som snart fyller 65. I eftermiddag kom moster, mormor o morfar på fika. Dom var så efterlängtade. Barnen har inte träffat mormor o morfar på över en vecka ( pga masjukan, då de skulle iväg på galej igår vågade vi inte riskera något! ) så det var ett kärt återseende. William tog deras händer o ville inte släppa!
 
Ikväll har vi firat lite allahjärtansdag, barnen fick små paket och jag älskar att se lyckan när dom får något jag vet de önskat sig även om det inte är några stora saker! Tilda såg en tröja på stan igår som hon så gärna ville köpa men pengarna räckte inte så gissa om hon blev glad när den låg i dagens paket.
 
Nu ska mannen o jag krypa upp i soffan o mysa ett tag innan den arbetande mamman måste gå o knyta sig. Ja imorgon gör jag ett nytt försök att komma in i arbetslivet igen ;-)
 
Allahjärtanskram o på återseende!
 

Slutet är här

Ja när jag gick hem för två är sedan visste vi inte att det var den här lilla charmknutten vi väntade på! ♥
 
Nu är den slut, den härliga tiden hemma med mina älsklingar! Idag är sista dagen på föräldraledigheten och imorgon börjar en ny period i livet! Då återgår jag till jobbet efter två år ( herregud vad fort dessa två år gått! ) hemma. Jag lämnar över till Johan som ska vara hemma nu tills William ska skolas in i mitten av mars. Känns skönt att han tar över hemma så jag kommer in i jobblivet innan vardagskarusellen tar fart på riktigt!
 
Jag är så glad över dessa två år hemma, ja glad o tacksam över alla år ( tjejernas föräldraledigheter oxå! ) som jag varit hemma med våra skatter! Det är såå värdefullt och den tiden kommer aldrig igen.
Jag har tagit vara på dagarna och mest bara tagit det lungt o spenderat tiden med barnen. Känns skönt!
 
Hur känns det? Ångest, såkart! Det har man väl alltid, mer eller mindre efter ledigheter. Jag har haft det efter de andra föräldraledigehterna också men denna gång känns det ännu jobbigare. Tror det är för det är sista barnet (säger Johan, hahaha! ) och läget runt omkring är lite rörigt o ovisst men jag tror det kommer bli bra! Jag har mina kära jobbarkompisar och "mina" tanter o gubbar så när jag väl kommit in i det kommer det nog känns som jag aldrig varit därifrån. Brukar ju vara så!
 
Var där igår på lite gofika, gick ner till skåpet som jag stängde igen för två sedan. Möttes av tjejerna teckningar och hade svårt att hålla tillbaka tårarna (visste jag inte bättre skulle man kunna tro jag är gravid, haha! ) med tanke på motiven där ser jag att det gått två år sedan jag var där, det är dax att jag får lite nya teckningar att pryda skåpsdörren med!
 
Sista veckan har jag njutit av tiden med lilleman! Vi var på kyrkis i måndags, i tisdags o onsdags promenerade vi med grannarna o var på öppna förskolan. I onsdags var vi bjudna på god grillmiddag hos lillkusinen, gott gott! I torsdags spenderade vi förmiddagen hos grannarna och på eftermiddagen var vi hemma o myste med moster. Tilda var hängig o magsjukan kom o hälsade på. W fick också en sväng av det. Peppar peppar har de haft en mild variant och vi håller tummarna att vi andra klarat oss. Går ju så mycket skit nu!
 
Johan jobbar den här helgen, långpass både lördag o söndag, tråkigt. Saknar honom! Lilleman sover, tjejerna är ute o leker i vårsolen ( vilken fin dag! ), jag har tvättat, plockat (det tar aldrig slut!) och nu ligger jag i soffhörnet o slökollar tv o vilar lite. Sov så dåligt i natt så måste ladda med sömn för imorgon ringer klockan en timma tidigare och JAG ska iväg först!! Skulle egentligen ha börjat med ledig måndag men nu bytte jag pass så jag blir ledig tisdag istället så det blir en mjukstart för min del! Skönt!
 
Hoppas ni mår väl!
 
Vi hörs!
 
Kramar ♥