Alla hjärtans dag

Allahjärtansfika som Tilda o Alice bjöd oss på idag! ❤

Några små paket till skatterna! ❤

Godkväll!
 
Nej jag har inte försvunnit från jordens yta även om man skulle kunna tro det med tanken på min tystnad här. Tog jobbstarten knäcken på mig? Nej inte det heller... haha men m a g sj u k a n gjorde det nästan! Jamenvisst den kom o hälsa på. Blä!
 
I måndags begav jag mig iväg till jobbet o hade en till mestadels bra första dag på jobbet. Härligt att återse alla kära! Hade inte lyckats hitta några nya arbetsskor som föll mig i smaken så gissa om jag blev glad när det stod jobi-skoförsäljning i almenackan o visst där hittade jag mig ett par nya pjucks oxå!
 
Kom hem till familjen o möts av en magsjuk Alice och sedan föll vi en efter en och Johan o jag lyckades (som vi ofta gör, varför?? ) få det samtidigt o fy så sjuka vi var. Tilda kom hem från skolan ( tack vännen för skjutsen hem! ) men hon var nog mest sympatisjuk (hon hade ju haft det veckan innan ) men hon var trött o hängig så hon fick några dagar hemma iaf. När Johan o jag var som sjukast var barnen ändå ganska pigga så de fick ta hand om varandra. Tjejerna tog så väl hand om lillebror. Så tacksam att dom är så duktiga! Det var en seg smeta o det tog många dagar innan vi blev bra och Alice o William kräktes, var pigga nästan ett dygn o så kom det igen o så höll det på men nu är vi pigga o krya, hela högen. Skönt!
 
Vi har haft en skön ledig långhelg! Igår tog vi en tur till stan, inhandlade lite presenter till kommande födelsedagar o kalas. Idag har lillkusin med familj varit här så vi fikade på blåbärspaj o fixade present till farfar som snart fyller 65. I eftermiddag kom moster, mormor o morfar på fika. Dom var så efterlängtade. Barnen har inte träffat mormor o morfar på över en vecka ( pga masjukan, då de skulle iväg på galej igår vågade vi inte riskera något! ) så det var ett kärt återseende. William tog deras händer o ville inte släppa!
 
Ikväll har vi firat lite allahjärtansdag, barnen fick små paket och jag älskar att se lyckan när dom får något jag vet de önskat sig även om det inte är några stora saker! Tilda såg en tröja på stan igår som hon så gärna ville köpa men pengarna räckte inte så gissa om hon blev glad när den låg i dagens paket.
 
Nu ska mannen o jag krypa upp i soffan o mysa ett tag innan den arbetande mamman måste gå o knyta sig. Ja imorgon gör jag ett nytt försök att komma in i arbetslivet igen ;-)
 
Allahjärtanskram o på återseende!
 
1 Cissi J:

skriven

Åh stackare får se hur länge en annan klarar sig kram

Svar: Har du klarat dig??Ha en fin lördag!!! KRAM! <3
Emma1983

Kommentera här: