Fredagsmys

 
Långpromenad i blåsten! 
 
Fredagskväll!
 
Så var ännu en veckan snart gjord och snart inleder jag min sista vecka som föräldraledig. Ja iaf för så här lång sammanhängande tid. Har ju många dagar kvar så jag kan ta ut lite då och då, förlänga lov och ta lite ledigt ihop med barnen och så är det ju bra att ha lite dagar till helgerna när våra arbetstider kommer krocka men först ska Johan gå hem o vara ledig några veckor innan vi ger oss in i en ny fas i livet, igen! Det är många blandade känslor just nu! Jag älskar mitt jobb så det ska bli så kul att komma tillbaka men samtidigt älskar jag livet hemma med barnen och med tanke på våra arbetsider så passar det bra att en jobbar och en styr båten hemma ;-)
 
I veckan har vi umgåts med vänner. Skola, förskola, kyrkis och öppna förskolan. Tilda har haft kompisar här. Det har varit fotboll, simskola och i torsdags började dansen igen! Jag har varit hos tandläkaren, usch, ingen favorit. Men jag hade inga hål, tjohho.. skönt, både för mig o för plånboken ;-) Igår gick W, Johan o jag en blåsig långpromenad med Olli nu när vi är hundvakt. Behöver verkligen komma igång med långpromenaderna igen. Vårlängtan är stor! Speciellt nu när snön är nästintill bortblåst! Hade gärna haft snön kvar ett tag till men nu när den är borta behöver den inte komma tillbaka!
 
Idag har William varit på sitt första tandläkarbesök, det gick bra, han gapade ( med lite hjälp av pappa! ) och visade sina tänder! Sedan spenderade vi förmiddagen på öppna förskolan. Ikväll gick Tilda på tjejfest så då passade moster, Alice, William o jag på att ta en tur till badhuset för lite bad o bus! Härligt! Lite fredagsmys hos mormor o morfar hanns med innan jag gick o hämtade Tilda o blev kvar på lite fredagsmys där med ;-)
 
Nu är det "På spåret" som vi lagrat och samtidigt slösurfar jag bland kläder, inredning och skor.
 
Trevlig helg!
 
Kram ♥
 
 

En helg

 
 
 
Det har varit så vackert ute nu ett tag, alldeles vitt o frostigt! Nu är det mildare o mildare ska det visst bli. Usch för slask o plask men men.. Ett steg närmare våren!
 
Vips så var dena här helgen slut!
 
Varför går helgerna så fort? Hoppas dom kommer gå lika fort sen när det är jobbarhelger ;-)
 
I torsdags var tjejerna o klippte sig och dom blev så nöjda efter en härlig stund hos bästa Carro! När vi kom hem hade vi lite middagsmys med lillkusinen o familj och och i fredags var det öppna förskolan för William o mig medans Johan o Alice åkte skridskor med förskolan. Johan gick på jobbhelgen vid fyra och vi andra körde fredagsmys med mormor, morfar o moster!
 
Igår jobbade Johan o vi andra hängde hemma. Pärlplattor tillverkades i långa banor och vi myste med moster o gjorde inte många knop. Skönt!
 
Idag har jag varit en sväng på jobbet och i eftermiddag tog mamma och jag med oss mormor och gick på revyn!
 
Nu säger jag kram och godnatt! ♥

Kramens dag

 
Dessa godingar vill jag krama idag, o alla andra dagar ❤  

Hej soliga torsdag!
 
Denna torsdag som också är kramens dag!
 
Jag sitter med min kaffekopp o tar fem minuter! Barnet ( det enda som är hemma för tillfället ) sover sin middagslur o mannen står i köket, vi får middagsgäster ikväll så han förbereder maten! 
 
Johan o William var och handlade o fixade ärenden på förmiddagen så då passade jag på o städa några skåp som lillkocken hade huserat i ;-), tog en lång, varm dusch o drack kaffe framför nyhetsmorgon! Lyxigt! William hade fått köpa sig en traktor så han var mäkta stolt när han släpade sin lilla påse uppför trappen när dom hem!
 
Veckan har rullat på och imorgon är det fredag igen! Det går sååå fort... Stoppa tiden lite, bara lite, tack!
 
Nähe bäst att få på sig annat än mjukiskläderna, ska med tjejerna till frissan när vi hämtat Alice!
 
Ha en fin tosdag och en extra kram till er på kramens dag!