God fortsättning!Ja God fortsättning på det nya året vi nu inlett, 2016!
 
Hann aldrig gå in o skriva Gott Nytt År igår och som ni ser har det inte blivit någon årskrönika i år. Orken o lusten har helt enkelt inte infunnit sig men får ta mig i kragen o skriva några rader om året som gått o året som vi nu påbörjat, en annan dag ;-)
 
Vi hade iaf en lugn o skön nyårsafton. Johan jobbade, i år igen :-/ Jag är förkyld o har tokont i halsen men dagen blev bra iaf! Vi spelade spel o myste hemma sedan blev vi bjudna på god nyårsmiddag hos mormor o morfar och när Johan kom hem från jobbet kröp vi upp i soffhörnet o kollade de sista avsnitten av "Gåsmamman". Så bra! Tråkigt att det bara var 8 avsnitt ;-) Sedan närmade sig klockan 12 o då väckte vi tjejerna för att fira in det nya året med dom. Mysigt!
 
Idag är det lite som igår, halsen värker o näsan är täppt. Suck! Men det var läääänge sen jag var förkyld så det var väl min tur nu!
 
Vi har dammsugit lite, William kör omkring med sin bobbycar runt granen så han drar med sig barr överallt. Även om jag tycker det är så mysigt med granen o gärna hade haft den ett tag till får den nog ryka snart, tror jag!
 
Vi har spelat spel, barnen fick "Den försvunna diamanten" i julklapp och det blev genast en favorit så det har blivit några omgångar sen julafton!
 
Nu ska jag vila i soffhörnet innan lillebror vaknar från sin nap och det är full rulle igen!
 
Ha en skön första dag på nya året!
 
Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Mysigt. Hoppas det går över. Krya på dig kram😍

Svar: Ja det verkar vara segt.. så ont i halsen o den envisa hostan :-(Har du börjat jobba igen? Kram kram!
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Ja jag jobba mån o tis så nu kör vi igen haha. Kram

Svar: Ja nu är det igång igen! Var segt i morse ;-) Kram ♥
Emma1983

Kommentera här: