Hejdå julen

Många spelomgångar har det blivit. Riktigt kul tycker barnen, ja även moster o mamman! 
 
 Idag åkte det sista av julen ut! Eller ner i förrådet rättare sagt för att få komma upp igen om sisådär 11 månader!
 
 
Brukar köpa något nytt pynt varje år. I år behövde tjejerna nytt till sina fönster så de fick överta ett par gamla, nja ganska nya men iaf, stakar av mig så köpte jag två nya till vardagsrum o matdelen i köket.  Blev två Rut som jag hottade upp med lite mässingshölje till ljusen.
 
Godkväll!
 
Har ni haft en bra start på det nya året? Här är det lungt. Lite sjukstuga, det är jag som är fortsatt förkyld med hosta o en hals som värker såå. Men ingen feber eller ledvärk längre. Segt! Jag tänkte starta året med en reningskur, få en skön start på mitt hälsosamma (hmm !!!) 2016. Nu satte förkylningen såklart stopp för det. Jaja, får skjuta på mitt hälsosamma liv lite till då. Oj så tråkigt ;-)
 
Vi har haft lata dagar hemma. Johan har målat om tvättstugan (som var hemsk! ) Nu väntar vi bara på lite skåp o grejer så jag kan gå lös med piffet! haha! Barnen har busat i snön. Vi har spelat spel o myst med moster. Johan o tjejerna har åkt skridskor med kompisarna. Farmor har varirt här o firat min födelsedag. Pizzakväll med lillkusinen!
 
Idag har Johan jobbat o tjejerna har varit ute i stort sätt hela dagen. Lekt med grannbarnen i snön! Jag o lillebror har umgåts med moster o så har jag plockat bort det sista av julen. I går åkte granen och jag tänkte ha stakar o stjärnor kvar ett tag för det är så mysigt men idag när jag ändå kände mig halvkrasslig o skrotade omkring i myskläder började jag plocka så nu är det borta och jag börjar spana vårpiff! Härligt!
 
Nu har jag suttit o knåpat på en årskrönika, tyckte det var så tomt utan en så lite senare kommer den upp!
 
Ha en fortsatt bra start på året!
 
Vi ska njuta av sista lovdagarna innan vår vardag rullar igång på tordag! Hur ska vi orka upp på morgonen nu när vi är bortskämda med att sova på morgonen?!
 
Kram på er!

Kommentera här: