Utedag

 
 
Godkväll lördag!
 
Ikväll är det ensamkväll i soffan för min del, var länge sedan nu så det känns tomt. Jag har ätit lite gott och surfar runt efter en fönsterlampa till lilla köksfönstret. Det blev så mörkt där nu när juleljusen försvann och jag har länge sagt att jag behöver en lampa dit så nu ska jag klicka efter någon!
 
Johan jobbar o barnen sussar sött efter en heldag ute i vintervädret! Vi mötte upp vännerna och körde flera timmar ute i det härliga vintervädret. Vi lekte, åkte pulka/snowracer, pratade och grillade korv! Härligt!
E n e r g i!
 
Ikvälll tog vi en tur till mormor o morfar o när vi kom hem ville lillebror leka med storasystrarna, han tog dom i handen o ville att dom skulle sitta på golvet i hans rum o leka med bilar med honom. Dom var så söta där dom satt! Då glömmer man fort trots, syskonfajter o "fjortisvrål" haha! Älskade ungar
 
Annars har vardagen satt igång här hemma. I torsdags började Tilda skolan igen efter det härliga jullovet. Det var lite segt att gå upp, fick väcka henne där hon låg o sov så sött men det blev en mjukstart med bara två dagar innan helg! Igår gjorde vi andra comeback på öppna förskolan. Mysigt att vara tillbaka. Kommer sakna det så mycket när jag börjar jobba igen. Det är en speciell tid i livet som är slut och en annan börjar. Jag känner mig tom. Jag vet att allt kommer bli bra men just nu är det mycket frågetecken och så vet jag ju att det är sista gången med detta speciella och underbara, att få vara gravid o föda, den där första tiden med det där lilla knytet som sedan växer o utvecklas till en liten tjej/kille och på ettårsdagen är det där lilla knytet en egen liten person, näe nu får jag sluta annars blir det en snyfthistoria här.. haha!
 
Hoppas ni mår väl! Min förkylning är äntligen bättre. Skönt skönt!
 
Nu ska jag plocka ordning på lite korgar o grejer som står här på golvet, har sålt skötbordet idag, snyft igen, haha! men samtidigt skönt att få bort det eftersom det inte används o bara står där o tar plats.
 
Stor kram
 
 
1 Cissi J:

skriven

Vad snö det har kommit. Tog precis en morgonpromenad men nu blåste det så var inte alls skönt haha kram

Svar: Ja o nu är det kallt.. burr.. för kallt ju o imorgon ska det bli ännu kallare.. burr!! Kram!!!
Emma1983

Kommentera här: