Veckan som gått

 
Igår var det tulpanens dag! Älskar tulpaner! Fick denna fina bukett av en vän ♥
 
Godkväll lördag!
 
En vecka har gått sedan sist! Tycker veckan bara har sprungit iväg! Vardagen har dragit igång på riktigt. Än är inte alla aktiviteter igång men det börjar nu närmaste veckorna. I tisdags började iaf fotbollen och då var även Alice tillbaka på förskolan efter lovet, hon var så glad o hade längtat efter kompisarna. Tog med oss grannarna och promenerade dit o lämnade henne och sedan spenderade vi andra förmiddagen på öppna förskolan, samma sak gjorde vi i onsdags o då bet det i kinderna när vi gick.. burrr.. I torsdags kom Johanna hit o tog en förmiddagsfika med W o mig! Igår hade Alice bästisen här så vi tog en tur till öppna förskolan på förmiddagen och sedan lekte dom inne. För burrr så kallt det varit ute nu. Lite väl häftigt. Många minusgrader o lite blåst. Burr burr! Nu när vi har snö kan det väl vara lite lagom så man kan vara ute o leka utan att frysa halvt ihjäl!
 
Idag har barnen haft kompis här och jag följde med mamma, pappa o syrran till stan för lite shopping. Jag kollade efter kläder, skor o jacka till mig men hem kom jag med en påse till.. ja gissa... de små såklart! Jag är hopplös! Det är j a g som verkligen behöver! 
 
Nu säger vi snart nattinatti till lördagen. Känner mig faktiskt lite trött. Kommer i säng alldeles för sent o snart är det dax för jobblivet igen o då funkar det inte med sena kvällar o tidiga mornar. I veckan har jag inte somnat före 1 någon dag tror jag. Men jag har så svårt att somna. Hatar att ligga o vrida o vända. I torsdags var Johan o grannen på hockey o då satt jag o somnade i soffan o vakna när han kom hem o sen var det stört omöjigt att somna. Var lääänge sedan jag lyssnade på poddar nu, har många fredagspodden att ta igen så jag kanske ska börja lyssna på det när jag ska sova, det kan ju rensa tankarna lite! Ja så får det bli ikväll!
 
Hoppas ni mår väl!
 
Kram o godnatt 
1 Cissi J:

skriven

Hoppas kylan försvinner snart haha trött på den. Jag lyssnar på Pernilla Wahlgrens podd varje sönd bra söndagsnöje haha kram😍

Svar: Ja burrr.. håller med dig!Okej, inte lyssnat på den.. Får prova någon dag!!!
Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: