Jag lever!

Vårkänslor! 
 
Godkväll!
 
Jo jag lever... men dator o blogg hinns inte riktigt med. Är så trött när kvällen kommer! Så jag orkar inte så mkt mer än krypa upp i soffhörnet, läsa favoritbloggarna, kolla på tv o bara vara!
 
Dagarna, veckorna springer iväg!
 
Vad har hänt hos oss sen sist?
 
Vi har skolat in "våran lilla" på förskolan, ja nu är det tid för vår lilla bebis att bli ett "dagisbarn" han med! Han trivs o vi med så det känns sååå bra! Inskolningen gick bra men blev lite utdragen då hela familjen fick påhälsning av influensan. Fy vilken smeta! Tjejerna var däckade i över en vecka med hög feber o förkylning. Jag lyckades få det (vara som värst) när jag var långledig 4 dagar och mitt i den helgen var det dax för min födelsedagspresent, nämligen en heldag i Stockholm med min fina.  Vi trodde nästan att vi skulle vara tvugna att ställa in men vi laddade med ipren o panodil och gav oss iväg och vi kände oss riktigt skapliga och fick trots allt en riktigt bra dag i Stockholm medans våra gull hängde med mormor, morfar o moster! Även om huvudstaden bjöd på en riktigt kall dag strosade vi runt, käkade o sedan var det dax att infinna sig på china teatern o se Jersey Boys. Det var såå bra, vilka grabbar, vilka röster!
 
Vardagen rullar på och från och med denna vecka börjar en helt ny vardag för oss igen. Johan återgår till jobbet efter sin pappledighet och vi rullar igång vardagen "på riktigt". Så nu börjar ångesten över "pusslandet" men vi ska väl lösa det hoppas jag!
 
Igår var grannfrun o jag på "Kyrkis" på mammakväll med påskpyssel. En mysig och rolig kväll med ett härligt gäng mammor!
 
Idag har jag lunchat med Kim o sedan var det dax för fotbollsträning för tjejerna så då gick jag en promenad med mammavänner sålänge!
 
Johan jobbar o de små sussar så jag ska ta o hoppa in i duschen och sedan se om jag kan hitta gardiner till vardagsrummet. Putsade fönsten förra veckan men har inte hittat något jag vill ha i vardagsrummet så får nog ta ett varv bland nätbutikerna o se om jag kan hitta något!
 
 
På återseende, någon gång ;-)
 
Kram ♥
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Skönt att höra saknar dina inlägg😉😄. Kram kram😍

Svar: Tack, ska försöka bättra mig ;-)GLAD PÅSK o trevlig helg!!! <3 Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: