Ledig fredag

 
 
Uppkrupen i soffhörnet denna fredagskväll! Barnen sussar sött efter fredagsmys hos mormor o morfar och Johan är iväg med grannen!
 
Idag är min enda lediga dag denna vecka så den har jag spenderat med barnen så mycket som möjligt! Skulle behöva ta tag i hemmet lite men nej det spar vi på! En dag är för lite för allt som ska hinnas med på en vecka! Nästa vecka är jag lite ledig så då hoppas jag hinna med fönstren, dom är för hemska nu!
 
I morse kom Elsa på till Alice så dom lekte och åkte skridskor med Johan. William o jag mötte upp bästa grannas o tog en promenad till Öppna förskolan där vi mötte upp fler vänner! Mysigt!
 
I eftermiddag tog tjejerna o jag en tur till viken, gofika på Lilla Blå och lite blomstershopping på Fröken Flora och så köpte vi lite godis o fredagstacos innan vi åkte hem till våra pojkar!
 
En mysig ledig fredag med massa energi från nära o kära!
 
Igår hade vi besök av Sigge o Johanna, fika, lek o massa skratt! Härligt ♥
 
Annars har veckan sprungit på med jobb o vardag! Johan o barnen har det bra hemma och i onsdagkväll när jag kom hem från jobbet var dom vakna, jo då hade bästa pappan tagit med dom på kvällsbad i Västervik, då simskolan var inställd denna vecka med. Bästa Johan, skulle kunna ha honom som hemmapappa länge ;-) För hur vi ska få ihop livet är fortfarande en gåta. Suck!
 
Nu värker kroppen o jag känner mig lite hängig så bäst att snart krypa ner så jag kan ladda med sömn inför jobbarhelg!
 
På återseende!
 
Kram ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

Dagarna springer iväg. Ha en skön helg kram😍

Kommentera här: