Söndag

Söndag o snart är denna j*la helg slut. Skönt!

Tilda ligger i soffan o kollar på Pippi o Johan har åkt till jobbet. Tilda o jag ska ut till Gållösa sen så hon kan vara där tills Johan slutar. Jag jobbar kväller.

Gårdagen.. Fy faan vilken dag. Vaknade på natten av två smällar. Tänkte att det var väl snö o sen somnade om. När vi vaknade möttes vi av att hela entrén var borta... Ja hela jävla skiten låg framför. PLUS att altan brakat ihop.. Snön hade fallit från hustaket. Och jaaa Johan  HAR SKOTTAT.. Konstruktionen kanske inte var den bästa..?? Vad vet jag men förjävligt kändes det o känns det.. Fy faan. Johan fick vara hemma o jag åkte o jobbade. Skönt att bara slippa se skiten. Ska kontakta försäkringsbolaget imorrn igen. Så jag hoppas verkligen det går på försäkringen med tanke på att Johan gjort allt han kan för att förhindra det. Men de får kolla konstruktion o så oxå. Det var inte alls mkt snö o ändå rasade det som plockepinn... MEN som min älskade sambo sa.. Skit i det där.. Vi fixar nytt oavsett om försäkringsbolaget ställer upp eller ej.. huvudsaken är att VI lever o har varandra.. Tänk om det hänt när vi skulle gå ut o hämta tidningen på morgonen... Eller dagen innan när vi var ute på altan... DÅ hade vi inte haft varandra.. Ja han har såå rätt. Vi skiter i det matriella o är glada att vi lever o har varandra! ♥

Men visst känns det skit att behöva se skiten.. O det lär vi ju få göra tills snön smälter o vi kan bygga upp entré o altan igen. Men till sommaren ska vi ha en ny o fin entré o en ny altan att sitta på. Det är vårt mål!

Tack till Fredrik, Jenny o Rickhard som kom o hjälpte till.. Ni är bäst! Vi är såå glada att vi har er!!


Så skotta era tak OCH se till att byggena är ordentligt gjorda o håller för lite snöras.


Nu ska vi ta o fixa oss iordning här o sedan fara.


Hoppas ni har det fint o haft en bra helg!