Onsdag


Mammas trollunge ♥ ( I fredags! )

Godkväll denna onsdag! Hoppas ni haft en bra dag!

Vi har haft en lugn o skön dag utan några måsten, de spar vi tills imorrn ;-) Hatar att inte kunna röra mig o göra allt jag ser o vill.

Morgonen började lite grå o det kom några stänk men det försvann fort o sedan blev det sol o vaaarmt igen!

Johan har jobbat! Tilda o jag har lekt, hälsat på mormor, Eva o pappa & co på jobbet! Sovit några timmar. Jag är helt slut o passar på att få lite sömn när T sover, idag sov vi visst lite väl länge. Tildas sovtid på max en timme blev visst två då mamman var trööött o lillan med för den delen!

Sen har vi varit hos gammelmormor o fikat o hos farmor o farfar. Innan kvällen var slut blev det även en tur till mormor o morfar för lite bus o sagoläsning :-) Nu är hon mkt piggare o hon har börjat komma igen! Skönt!

I morgon är det tänkt vi ska städa av lite, behövs verkligen då man springer ut o in hela dagarna! Sedan behöver jag fixa några ärenden. Får se om jag tar det imorrn eller om det blir på fredag. Då är Johan ledig så då har vi planerat en bad-dag o så ska vi förbereda lördagen o söndagens kalas!


Nu ska jag äta upp min skål med sommarguldet, de goooda gubbarna o sedan putsa av glasdörrarna som är täckta av små söta händer ;-) Sedan blir det att krypa ner o sova!

Godnatt mina vänner ♥

Kommentera här: