Sista dagen


Min fina bagerka

Godkväll på er kära läsare. Vi har precis haft vår mysiga stund i soffan med "Halv åtta hos mig" o en god kopp te. Nu tänkte jag printa ner några rader innan jag ska lägga mig i soffan o kolla kvällens avsnitt av Desperate Housewives. Om jag nu orkar hålla mig vaken.. Jag är så trött ikväll o ryggen värker. Känns som en enorm trötthetskänsla i hela ryggen :-/ Jag har så mkt jag skulle behöva o vill göra på kvällarna men när barnen lagt sig är jag helt slut så det blir inget gjort. Skulle verkligen vilja ha lite tid att lära mig min kamera men eftersom jag är så trött när kvällarna kommer så orkar jag inte läsa o lära då.

Gårdagen blev inläggslöst, jag skyller på tid o energibrist men jag ska försöka bättra mig! Tilda var på dagis o Alice o jag hade vännerna Elin o Elsa på fika på förmiddagen. Mys!

Idag har Johan jobbat o vi tre tjejer har varit lediga. Termometern låg på -10 när vi vakande i morse. Burr. Lite i det kallaste laget. Vi hade en lugn o skön morgon o förmiddag. Vi lekte med Tildas smådockor, hon kan stå där vid tvrumsbordet o leka med sina dockor med tillbehör hur länge som helst. Sedan bakade vi lite kladdkaka, roligt och gott tycker lillan! Så nu har jag syndat igen ;-( Mina mammakilon lär väl aldrig lämna mig.

Efter lunch o middagsluren tog vi med oss lite kladdkaka o åkte o bjöd gammelmormor på det!

Ikväll har jag hängt upp barnens paketkalendrar som mormor gjort  Så i morgonbiti är det paketöppning. Tänk att vi redan går in i December. Så ikväll säger vi hejdå till November o i morgon inleder vi December med dagis o kanske en sväng till Öppna förskolan.

Hoppas Du har en fin kväll!