Valborg

 
Vår eftermiddag igår. Tilda skulle bara ha med sig sin (min gamla!) kamera.
Hon såg ut som en turist och tog kort på allt o alla ;-) Älskade sötungar!


Godförmiddag denna Valborgsmässoaftons lördag! Vår dag startade kvart i 5 då lillhjärtat slog upp sina blå. Gäsp! Hon är ju så trött på kvällarna o somnar runt 18-tiden så det är klart att hon är pigg efter 11 timmars sömn. Men mamma o pappa var inte alls lika pigga, gjorde några försök att få henne somna om hos oss men så mkt mer sömn vet jag inte om det blev men hon fick ligga kvar till 6 tiden iaf! Själv somnade jag om medans Johan o barnen gick upp o åt frukost. Tur en av oss är lite mer morgonpigg än den andra iaf! Sedan har det varit en lugn morgon här med lång frukost, nt o p4! Nu sover minihjärtat o de andra är ute, själv tömmer jag kameran o ska lägga alla bilder på minnet för datorn måste tömmas.

Igår blev det lite bröllop när vi käkade lunch. Tilda tyckte det var spännande och frågade hela tiden; Gifter dom sig nu? Och nu med? Nu oxå? Ska hon dansa med prinsen snart? Och sen ska alla hjärtan fröjda sig. haha! Hon tänker nog på sin Törnrosa teater.  Kate var iaf jättevacker tycker jag men jag tycker man kände mer kärlek när V & D gifte sig. Efter lunch gick vi en promenad till lekparken o sedan tog vi mellisfika hos gammelmormor där Alice upptäckte att man kunde ligga på balkongen o spana på bilar. Tilda gjorde exakt likadant när hon var liten o kunde ligga där o titta hur länge som helst!

När vi kom hem tog barnen ett bad o sedan var det middag repektive gröt o sedan somnade de sött. Johan o jag hade fredagsmys framför "Talang" med tacos o fredagsgodis!

Idag ska J iväg med R en sväng, i eftermiddag blir det eventuellt fika med vänner annars blir det en lugn Valborg. Utelek för hela slanten! Ingen eld i viken och vi hade nog inte tänkt gå iaf, brukar vara så sent o med tanke på våra kvällströtta barn hade det nog inte varit någon mening iaf.

Hoppas Du får en fin Valborgsmässoafton!
1 Anonym:

skriven

Ha ha ha ha kaffe, nt och p4. Du är som en gammal pensionär :)

Söta ungar som vanligt. Love them.

2 Cissi Juhlin:

skriven

Trevlig valborg.

Kram

Kommentera här: