Sista dagen i augusti 

 
En eftermiddag/kväll hos bästa Rickhard & Jenny då vi firade Rickhards födelsedag lite i förskott. Jag behöver väl inte säga att våra barn älskar AckeNenny?!

Onsdagskväll, den sista dagen i augusti är här. Kan ni tänka er att sommaren är över o nu går vi in i hösten med stormsteg. Hur fort gick inte den här sommaren? Vips så var den över!  Vi har landat i soffan, jag o min andra hälft. Vi har ätit lite kvällsfika och nu ser Johan en film o jag har datorn i knät o surfar runt en stund. Läser favoritbloggarna, kollar mail, fejjan o så vidare. Jag är inte alls på topp ikväll. Har sådan värk i tanden så jag får nog ta mig i kragen o ringa o fixa en tid så vi får bestämma hurvida det ska bli operation eller inte. Puhh. Vill inte!!

Idag har Tilda varit sina timmar på förskolan, hämtade en gnällig Tilda som efter lite lunch hos gammelmormor piggnade till. Vi uträttade lite ärenden o sedan pysslade Tilda o jag lite medans Alice sov. La pussel (99!! bitar) och så satt Tilda o skrev namn o jag bara imponeras på hur mkt hon kan. Vart lär hon sig allt? Hon vill sååå mkt, är så intresserad o lättlärd. Hoppas det håller i sig!

Ikväll tittade bästa Ricke o Jenny förbi en snabbis. Barnen blir så glada, ja vi med såklart!! Ser fram emot en lördagskväll tillsammans med dom efter dopet på lördag!

I morgon bllir det att städa av lite på förmiddagen o så blir det kanske en tur till Öppna förskolan på eftermiddagen. Vi får se vad vi känner för.

Nu blir det lite alvedon o sedan försöka sova.

Må gott! /Emma