Loppis och bad

 
Vi har skaffat städhjälp. haha! Ja här är hon vår söta lilla städhjälp ;-) Iklädd jamas o glittriga pajettskor o så nappen!
Hon bad att få låna dammsugaren en kväll här förra veckan, för det var lite grus i hallen. haha! Sötis!

Söndagskväll. Johan är ute o klipper gräs. Mini sover, jag dricker kaffe o slappar vid datorn ett slag. Tilda ligger i soffan o kollar på "Pippi på rymmen". Ja just det Tilda som brukar somnade mellan 18 o 19 är fortfarande pigg o vaken trots att klockan är 21. Varför? Jo hon sov en halvtimme på eftermiddagen o somvanligt om hon gör det går det inte att få henne i säng på kvällen. Sova på eftermiddagen är big no no men idag gick det inte att hålla henne vaken så som det ser ut nu kommer hon nog vara vaken ett tag till. Ska nog göra henne sällskap där i soffan strax!

Haft en bra söndag. Vaknade till solsken. Underbart! Svärmor o jag tog oss en sväng till loppis på förmiddagen sedan följde hon o svärfar med hem till oss o käkade lunch. Sedan kom även mormor o morfar för en kopp kaffe på altan! Johan o barnen hade fixat upp poolen på förmiddagen så Tilda var överlycklig o har plaskat o badat tills läpparna var blå. Alice som är lika badglad som sin syster har oxå plaskat o badat! Morfar o Johan har fortsatt med altanbygget o vi tjejer tog oss en tur till gammelmormor!

Ikväll fastande vi hela familjen i soffan o kollade på massa filmer från när Tilda var liten, så underbart kul! Tänk att vår stora lilla skatt varit så liten. Tilda tyckte det var superkul o ville bara se mer o mer!! Vi måste börja filma mera för det är ju så kul att ha sedan. Har ju inte blivit lika mkt filmat på Alicen som på Tilda, varför blir det alltid? så? Men nu ska vi skärpa oss!

Nu ska jag fixa lite saker inför morgondagen då vi ska ut på äventyr med de bästa av dem bästa, Rickhard o Jenny!

Godnatt mina vänner!
1 Anonym:

skriven

Ha ha ha jag tror jag dör så söt. Får man anlita henne :) Vad tar hon i timmen?? Går det bra med lite glass och ask zoo som lön?? Hihi. Hoppas ni har en bra dag men jag förstår om ni har det varmt. Hoppas du har med dig kameran. Puss

2 Anneli:

skriven

Ja det är mysigt med lite dagsutflykter sådär. Hoppas ni hade det bra i djurparken. Anar att ni har fått svettats en del idag. :-P

Vi har spenderat dagen på stranden (o i vattnet) i Ramsdal idag.

Ja ibland krävs det att man gör en kraftansträngning o tar tag i sitt liv. :-)

Kram

Kommentera här: