Sista dagen


Hela lilla familjen ♥

Sista dagen av denna månad. I morgon går vi in i April. Tiden springer på och jag tycker inte att det var länge sedan vi gick in i det här året.

Var några dagar sedan jag visade mig här på bloggen. Tog en oplanerad bloggpaus på några dagar men nu är jag back again! Vad har hänt sen sist? I tisdags for vi till Tummelisa för babysim. Det var så skönt att stiga ner i det trettiofyragradiga vattnet. Alice simmade med armringar o dök från kanten. Hon älskar det. Mysigt! På kvällen blev det fika hos pappa som fyllde femtiosex. Grattis kära paps!

Igår tog Alice o jag en tur till Öppna förskolan medans Tilda var på dagis. Alltid mysigt! Alice tyckte det var så kul o var på sitt bästa humör. Vi fick sedan lunch hos gammelmomma och på kvällen kom Fredrik o Kim o firade Tilda. Kära Jenny o Ricke kom också förbi så vi fikade på goda smörgåsar. Jag fick jätteont i örat igår eftermiddag. Har aldrig i hela mitt liv haft ont i öronen men igår fick jag känna på det oxå, fy sjutton. Jag kan förstå att barn med öronbesvär skriker för såå ont jag hade. Idag är det tack o lov bättre.

Idag kom Håkan o Elsa på en kaffe när vi lämnat de stora på dagis sedan städade vi av lite och i eftermiddag tog vi en tur, hela familjen, till Öppna förskolan. Tilda har tjatat om att få gå till Madde så idag gjorde vi slag i saken. Alltid mysigt o Tilda var nöjd ( o trött ) ikväll så hon somnade runt 18. Undrar när hon vaknar i morgon?

Ja imorgon är det fredag igen. Johan jobbar kväll. Tråkigt. Men jag o flickorna får ha tjejkväll ;-) Vi skulle ta fredagsmyset på lördag kväll istället. Helgen är rätt så oplanerad förutom att vi ska fira mamma som fyller år på söndag. Jag ska ta helgen till att vila o hoppas den dumma förkylningen ska släppa mig snart. Jag har inte tränat på över en vecka o jag saknar mina powerwalks på bandet men jag kanske ska ta en lugn powerwalk i morgonkväll o känna på det lite.

Nu är jag så trött så jag tackar för mig o säger natti natti på er kära vänner!

Kram ♥