Familjekalender


Sitter o skriver upp viktiga datum och händelser för nästa år.
I förra veckan fick jag hem 2012 års familjekalemder från Isa.
Har haft den varje år sedan hon började göra dom och jag tycker den är så fin!

 
Söta, snygga bilder.

 
Enkel och fin att ha på väggen. Perfekt med en rad för varje familjemedlem! 
Smidigt och lättöverskådligt.


Ja snart är vi där. Åren går så fort! I morgon går vi in i November. Redan!

Godkväll måndag och den sista dagen av den rosa månaden. I morgon går vi in i årets näst sista månad. Snart får vi börja fixa o pynta till advent. Mysigt!

Jag sitter uppkrupen i soffan o skriver i almenackan, kollar nätet, spelar lite Wordfeud, dricker kaffe o bara är! Jag är trött efter att få ha tagit allergitabletter idag då klådan varit näst intill outhärdig o så en begynnande förkylning på det.

Vi har iaf haft en bra måndag. Hemmamys med lek o bus hela fömiddagen. Vi tältade, hade picknick, var på kafferep o lekte med dockor hur länge som helst! ♥

I eftermiddag tog vi en promenad till viken med mormor där det blev en fikaLilla Blå. En varm o härlig höstdag med många plusgrader! Härligt! När vi kom hem blev det massa bus med pappan som kom från jobbet o sedan middag, bad o sedan somnade de små hjärtana vid halv 7 o min bättre hälft åkte iväg på lek med kompisarna!

I morgon är Johan ledig! Vi ska ta en tur till Öppna förskolan på förmiddagen, hela familjen och sedan blir det hemmapyssel på eftermiddagen. Fixa klart allt ute inför vintern o lite så! Ska kolla över förvaring o lite sånt i barnens rum o skriva inköpslista inför ett besök på det blågula varuhuset!

Och sist lite skitsnack. Vårt lilla hjärta har bajsat på pottan två dagar i rad nu. Hon har länge sprungit o satt sig på pottan o sagt bajs men det har inte blivit något. Men igår o idag har hon sagt bajs, gått till pottan o jaa resultat o hon blir så glad. haha!! Vårt duktiga lilla hjärta! Kan inte minnas att Tilda var intresserad av pottan såhär tidigt men Alice har ju någon att lära ifrån o såklart att hon ska göra precis som idolen gör ;-)

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

Kram ♥
1 Cissi J:

skriven

Bäst att göra storstädning när energin finns hahahaha :))

Hahahhaha så gulligt av henne :) Är härligt med barns kommentarer :))

Kram

2 Sara:

skriven

Vilken duktig liten flicka. Visst är det säkert så att det kan vara enklare om man har någon att se upp till. Vi har i sommar arbetat med att få Elias torr om dagen så att han kan det till bebisen kommer. Det har verkligen gått fort för honom att fixa det, efter tredje veckan kunde vi skicka honom i kalsonger till dagis och nattblöjan är väldigt ofta torr på morgonen, men det känns ännu lite tidigt att ta bort den.

Jag älskar Isa, skulle vilja ha en välkomst/familjetavla i hallen, men det får bli en beställning av den när vi vet vilka alla i familjen är.

Kommentera här: