Mycket nöje och så lite nytta

Lite bilder från vår härliga eftermiddag i Gamla Linköping och Valla igår!
 
Godkväll allsångstisdag! För en vecka sedan befann vi oss på andra sidan Sverige o låg på hotellet o kollade allsången efter en härig dag på Liseberg!
 
Idag har det varit allt annat än nöje här hemma men desto mer nytta! Vi har städat, tvättat o skurat hela dagen lång. Vi hyrde en matt-tvätt och har skurat de vita ryamattorna, Tildas matta, dynorna till utemöblerna, sängarna o soffan! Ojojoj.. Jag tycker vi dammsuger och tvättar sängar o soffan ofta men nej det går nog inte o få ordentligt rent bara så för som vattnet såg ut. Blä! Men nu är det rent. Känns så skönt! Nu har vi bestämt att detta får vi göra om en eller två gånger per år! Så ikväll vågar jag knappt sitta i soffan. haha! När vi höll på med skuranadet o fick mattor o allt så rent kunde vi ju inte låta resten av huset vara skitigt så det blev storstädning oxå. Så ikväll kan vi känna oss nöjda. Jag mår bäst när det är rent o ordning omkring mig! Hade tänkt att jag skulle gå på rensning av garderober / förråd ikväll men neej nu får det vara nog för idag. Det sparar vi till en annan dag!
 
Igår hade vi en härlig dag med käraste vänner! ♥ Vi åkte först till Norrköping o Media Markt, Johan köpte nytt modem o så ett stativ till kameran! Sedan åkte vi mot Linköping o mötte upp Ricke, Jenny o Max för en supé på Ikea ;-) Därefter åkte vi till Gamla Linköping och Valla för en mysig eftermiddag där! Strosade, åkte tufftufftåg, kollade på djur och lekte i den roliga lekparken! Innan vi åkte hemåt igen blev det ett litet besök på Cloetta med ;-)
 
Vad dagarna springer på, snart bara en vecka kvar av semestern. Känns så konstigt för nu har man verkligen kommit in i semesterlunket och snart snart är det dax att "varva upp". I morgon går vi in i sista sommarmånaden, augusti. Känner mig inte alls klar med sommaren, på långa vägar! Hoppas vi får fina sensommardagar! 
 
Nu - hänga en sista maskin tvätt o sedan blir det kvällsmat och Allsång på Skansen! (Det är väl sommar om nåt! )
 
Kram på Dig ♥
1 Jenny Rickhard och Max:

skriven

♥ kram ♥

Kommentera här: